Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 5
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Keby sme sa všetci vždy zhodli, musel by som si priveľa ľudí pridať medzi obľúbených a to sa mi nechce :D Nie že nuda, ale nebolo by sa o čom baviť. - Urban je skvelý nie? - Áno, máš pravdu!" - Teda ten Urban je fakt trieda!" - "Všimli ste si, aký je Urban super?" tak takáto diskusia by napr. bola pomerne, ehm, jednotvárna a monotónna. 100 ľudí, 100 chutí, ale všetko aj tak vyrieši Raffaello - viac než 1000 slov...

na příspěvěk reagoval Beckett51, Chipsonator

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Beckett51 , Madsbender

Tak jak píšeš, hlavně to je o subjektivním vnímání (co dneska taky není že?), a mě se vážně nejvíc zamlouvá právě v roli JK. Jinak váš názor samozřejmě beru pánové a i chápu. Přeci jen kdybychom se všichni shodli tak by na diskuzích byla nuda.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Madsbender

Uživatel Chipsonator smazal svůj příspěvek.

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

No takhle, z toho co jsem s ní viděl, mi tahle jeho postava sedí nejvíc, nejvíc mě baví a prostě mi příjde že mu prostě byla napsána na tělo....ikdyž uznávám že jsem s ním ještě neviděl Riddicka kde prý hodně cool, ale moc nevěřím že by to v mých očích překonalo Kennexe.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Madsbender, Beckett51, Madsbender

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Chipsonator

beru to pouze v případě, že jsi jinou roli od něj neviděl. S lehkostí ho překoná Eomer, Dredd, McCoy, Vakko, Duch a agent z Red.

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Tak já jsem stále nadšený....prostě kvalitní kriminálka s pořádnou špetkou sci-fi serepetiček, a John Kennex je snad nejlepší Urbanova role.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Madsbender

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ako sa to vezme Mna to bavi. Zatial to nuda nebola. Ale tiez by som uvital aby sa zacali zameriavat na hlavnu dejovu liniu, V tych piatich dielov si myslim ze ten svet a vztahy predstavili dostatocne.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Piata časť celkom pobavila, zatiaľ možno aj najlepšia. Ide to trošku hore, ale strašne pomaly.

Lirael

Lirael (hodnocení, recenze)

Tak mě napadá, hrál někde nějakou odlišnou roli? Všechno co jsem viděla já se lišilo akurát v míře nabručenosti :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Reklama

Reklama