Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 1
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Videa (81)

Trailer 1

Recenze (194)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Jo, tak tohle můžu :) tohle mě moc moc bavilo, Karl Urban to celé zvedá na velice slušnou úroveň, na pilotu jsou vidět nejen peníze ale i snaha o komplexnější příběh a to se rozhodně cení, obzlvlášť u akčních sci-fi seriálů. Nemám co bych moc vytknul, rozhodně nadchlo a plánuju se dívat dál, uvidíme s čím se tvůrci vytáhnou příště a kam to celé bude směřovat. Zatím velký palec nahoru a dopuručuju dát tomu šanci. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Příjemná futuristická kriminálka, která si půjčuje (neřekla bych že vykrádá) ze spousty úspěšných sci-fi - náhodně třeba Já, robot - ale dohromady to dobře funguje. Karl Urban se na role drsňáckých poldů s dobrým srdcem skvěle hodí a jeho robotický parťák Michael Ealy do své role taky dobře zapadá (i když si umím představit na tuhle roli i zajímavější herce). Dohromady tvoří tihle dva zajímavou dvojici s unikátní buddy chemií a já jsem opravdu zvědavá, kam se tihle dva během první řady budou ubírat. Na co je hezké pokoukání, tak to jsou povedené CGI efekty, které skvěle dolaďují seriálový svět budoucnosti. Nejlepší seriálová novinka tohoto podzimu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bez všech těch androidů a futurologických hejblat a vychytávek by se jednalo nejspíš jen o další tuctovou kriminálku, kterými nás naše televize do úmoru zaplavují. Jenže já jsem ze všech těhle braků viděl všehovšudy tři díly a proto mě Almost Human hodně baví. Sympatické je i obsazení s Karlem Urbanem a Michaelem Ealy.. Určitě to není seriál, ke kterému bych se vracel, ale rozhodně má něco do sebe. 75% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po první části pilotu: Na poměry televize poměrně hodně solidně našlapaná záležitost, která by svojí production value zašlapala do země velkou část scifi které se běžně ženou na DVD a do kin. Příběhově sice čerpá ze všech možných klišé ale protentorkát jsem to ochotný bezezbytku odpustit. Doufám, že si seriál udrží své kvality, televizní verze Já Robot s Karlem Urbanem v hlavní roli je něco, co si jednou týdně nechám milerád líbit. Nemluvě o parádní hudební složce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Svět budoucnosti, kde se zločin stává technologicky pokročilejší, než policie má své kouzlo (a buďme upřímní, feeling Blade Runnera a dalších sci-fi je tu cítit) a Karl Urban roste do charizmatického tahouna v podstatě jakéhokoliv filmu/seriálu. Jsem zvědavý, co bude dál, protože prvních 9 dílů vytváří velmi dobrý prostor pro velké představení (podle mě hlavně) v druhé sezoně. Jen mi tam maličko chybí ta ze začátku zmiňovaná "romantická" linie s Johnovou láskou z dřívějška... PS: vynikající ester egg v 1x11 o "osobním volnu jednoho z policistů" ()

Galerie (108)

Zajímavosti (3)

  • V 15. minutě, když si jde John (Karl Urban) objednat nového androida, slyšíme v pozadí skladbu „Personal Jesus“ od britské hudební kapely Depeche Mode, která vyšla v roce 1989 jako první singl ze sedmého studiového alba „Violator“. (Trajektt)
  • Zbraň, kterou používá Kennex (Karl Urban), je pistole Taurus PT92AF pouze ''ověšená'' ve futuristické skořápce, pistole ostatních mužů zákona jsou Zoraki 925a pistole žen zákona jsou Beretta 8000 Cougar. Taurus PT92AF jsme mimochodem mohli spatřit ve filmu Timecop (1994), v němž ji jako služební zbraň používal Max Walker (Jean-Claude Van Damme). (HectorHagman)

Reklama

Reklama