Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (331)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pilot a prvotní díly dávaly trochu více naděje, než bylo následně naplněno. Nebál jsem se dát 4 hvězdy rozjíždějícímu se projektu stanice CW. Ale už jsem trochu vystřízlivěl z toho počátečního "úžasu". Upadá to do průměru a míří směrem, který se mi vůbec nelíbí. Přijde mi to jako točené pro teenagery, na což nejsem moc zvědavý. Čekal jsem řežbu a boj o život, tohle je takové opižláváníčko. Chybí mí tam i některé prvky sci-fi, ale to už bych chtěl asi moc, takhle to je za 50%. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A jelikož se seriálům vyhejbám, tak tady jsem se nechal zlákat a celkem jsem mile překvapený. První řadu s 13 ti díly, jsem slupnul během 24 hodin, zejména tedy v noci, teď je noc druhá a já finišuji s řadou druhou. Spát půjdu tak kolem 5 ráno a pokud tady nenastane žádná změna, tak jsem zůstal nadšený a spokojený jako doposud. Co vím ale jistě je to, že si dám opět na pár let od seriálu pohov :-) Není možné sjet 29 dílů téměř nonstop. Pravidlo by byla práce pro psychiatra :-) ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem tenhle seriál před lety shlédl jenom kvůli Henry Ian Cusickovi a i když to často právě on zachraňuje, tak je to celkové hrozně lidl seriál. Ten nápad je fakt skvělý a hlavní motiv druhé a třetí série je hrozně super, ale ty postavy, které se ve většině skládají z teenagerů, jsou často fakt na facku. Třeba takové postavy Raven nebo Octavie, u mě často vyvolávaly můj vnitřní hněv a potřebu svrhnout vládu a nastolit patriarchát. Takže když opomeneme, že to má tak čtvrtinový rozpočet, scénaristy, kteří jedou minimálně crack a v celku hrozné herce, tak se jedná o ucházející alternaci na LOST. Jakože proč ne. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S02e01: Prvú sériu som prestala pozerať cca v polke, pilota druhej som si pustila viacmenej aby som zistila, či sa niekam posunuli. Tož posunuli, nie že nie, ale každodenné starosti sú okolo a okolo stále o tom istom. // Zatiaľ do s01e04: Neveľmi bystrí teenagere delikventi v podivnom lese. A nezhodnú sa ani len na tom, čí sa zostávajúcich pár stovák ľudí s nimi na planétu zmestí alebo je lepšie stať sa onedlho 100% žijúcich ľudí. Ale uznávam, zatiaľ sa na to pozerá dobre. :) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ja tomu můžu dát s čistým svědomím 4 hvězdy už po sedmi dílech, protože tenhle postapo scifi/fantasy LOST má něco do sebe, tenhle žánr si myslím, že ještě není tak úplně ohranej a aby se mi to zalíbilo už po téměř 2 dílech se málokdy stává. Dole teenageři, nahoře starší vedení, na svý si můžou přijít všichni + spousta otázek a záhad, který to klidně na 3 řady natáhnout můžou. Přijemně překvapenej. 2.sérieZvedám na 5 absolutně. Druhá řada toho nabídla tolik a takovej progress. Jednotlivý skupiny, všechny ty neshody o nadvládu, akce a pořád tam maj scénáristi prostor pro další vymejšlení. Hlavně aby jim to ještě vydrželo chvíli. Viz Jaha a jeho město světel. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Alors On Danse“ od Stromae. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno