Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kočka? Kočka! Co je to za horor?........... No, zas takový horor to není. Toy Story 3 bylo strašidelnější. Tohle je spíš velká sranda s trochou napětí. Nejlepší a nejděsivější je scéna s Jessie "pohřbené" v krabici. A je to moc krátké, určitě by to dalo na celovečerák. CITÁT - Hádám, že teď přijdou titulky........ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Úvod láká na styl a humor (Ježeček!), kterým se tento kraťas ovšem nevydá, protože se tvůrci rozhodli "horrorovou" linku utnout již po nějakých sedmi minutách a zakotvit raději ve standardním průběhu Příběhu hraček. Tedy zloun co prodává odcizené hračky a společná akce na záchranu a... A však to znáte, vždyť jste to již v podání Woodyho a Buzze viděli bezpočtukrát. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Angus MacLane | Hudba: Michael Giacchino | Štúdio: Walt Disney, Pixar | Ocenenia: Annie Aw - Animácia, Réžia, Scenár. Spolu - 6 výhier a 10 nominácií || Svižný krátkometrážny animáčik, ktorý sa drží svôjho názvu asi len tretinu metráže, potom sa to premení na klasickú Toy Story rozprávku o "dostať sa z bodu A do bodu B". Nič to ale nemení na tom, že je to jeden z tých podarenejších krátkých príbehov. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Hororový príbeh zaujal, priestor pre štýlovú akciu a dobre nápady opäť nechýba (bezruký Carl Dillon Weathers s Predatora pobavil) a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 90% - 5* ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Toy Story vždy byla moje neodmyslitelná srdcovka z mládí, ale až teď jsem čirou náhodou na této bohapusté stránce narazil na tento kraťas, který vypráví Příběh hraček v horroru :O no, teda až asi do poloviny, potom se děj přepna na klasickou "Escape from weird guy" záležitost, se kterou jsem už dávno obeznámen z předchozích dílů, ale to na kvalitě snímku určitě nic neubírá. Každopádně, rozhodně tuto pěknou krátkometrážní věcičku doporučuji, hlavně lidem, kteří stejně jako já chtějí nějak oblafnout „hlad“ po Toy Story 4, jenž snad vyjde v roce 2019, jak bylo předpovězeno. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Když manažer hotelu posílá Woodyho za 2 000 amerických dolarů tomu, kdo nabídne nejvyšší nabídku, adresa na přepravním štítku je Al care z Al's Toy Barn. To odkazuje na Ala, sběratele hraček z Toy Story 2: Příběh hraček (1999), který ukradl Woodyho a zamýšlel ho prodat do muzea hraček v Japonsku. (KGBelik)
  • Náklaďák Pizza Planet je vidět na letáku v Ronově kanceláři. Na stěně Ronovy kanceláře je také malba dinosaurů stojících pod stromy, což je odkaz na Hodného dinosaura (2015). (KGBelik)
  • Combat Carl je hračkou, kterou v prvním díle odpálí Sid. Hlavní inspirací pro hračku byla postava, kterou hrál Carl Weather ve filmu Predátor (1987) a v tomto kraťasu jí poskytl hlas. (HellFire)

Reklama

Reklama