Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

repe 

všechny recenze uživatele

Todle bylo ono! První díl byl skvělý, ale tohle bylo ještě lepší. Rakeťák Buzz a Woody bok po boku, stále pohotový Pan Brambůrek, nevlezlý humor, z kterého si každý odnese něco a nové hračky na scéně ("Jsem ženatý, jsem ženatý, jsem ženatý..."). Animaci se moc vytknout nedá. Nenudil jsem se ani chvíli, až mě fascinovalo, že takto fantasticky renderované scény patří do minulého tisíciletí. Podoba opraváře hraček mi dala vzpomenout na Gerri's game. Zlatokop tak zvrácený, jak má být. O něco více "zla" oproti jedničce, což dělá film ještě napínavějším. Sláva Pixaru. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jistě realističtější, akčnější, inteligentnější a bližší dospělému publiku než první díl. A také dojemnější. Ale lepší? Pro mě o kapku ano. Pokračování disponuje řadou drobných „vtípků“, které dětský divák neodhalí, každá postava má (na rozdíl od jedničky) své postavení a užitek pro plynutí děje, Tom Hanks (respektive jeho hlas) opět vévodí v roli kovboje Woodyho celému světu hraček (kterých je pochopitelně více než naposledy) a nápady nejsou tak okoukané. Casting byl snadný, žádná z hvězd jedničky účast neodřekla:-). Pixar měl už tehdy roku 1999 slušně našlápnuto. A úžasné je i cameo „restaurátora“ hraček z oscarového filmu našeho Jana Pinkavy Geriho hra. Triumfální jízda digitální animace!! ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho dvakrát více, kvality skoro stejně. Nejde říct, že bych byl zklamaný, ale jistý pocit "hry na jistotu" nebo "uděláme to samé s dvojnásobkem postav" přetrvává. I samotná stopáž 92 minut je hodně titěrná a možná něco naznačuje, já však přes 4* jít nemohu. Ani kvůli hromadě odkazů (sw,2001, ...), Jessie a koníka. Toy Story 2 nikoho neurazí, ale mě osobně ani nedonutí se k němu úmyslně často vracet. Potřebuji být překvapován. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)
  • Ve filmu je několik narážek na jiný film společnosti Pixar a to Život brouka. Když hračky procházejí křovím, lze na větvi vidět housenku Heimlicha (tato scéna je pak dovedena ad absurdum ve "vystřižených" scénách). V Andyho pokoji navíc visí i kalendář Život brouka, v Alově dílně pak vidíme hračky s tématem filmu. (novoten)

Reklama

Reklama