Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Úvod láká na styl a humor (Ježeček!), kterým se tento kraťas ovšem nevydá, protože se tvůrci rozhodli "horrorovou" linku utnout již po nějakých sedmi minutách a zakotvit raději ve standardním průběhu Příběhu hraček. Tedy zloun co prodává odcizené hračky a společná akce na záchranu a... A však to znáte, vždyť jste to již v podání Woodyho a Buzze viděli bezpočtukrát. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

V krátkém halloweenském příběhu staré známé partičky Woodyho (Tom Hanks) a Buzze Rakeťáka (Tim Allen) se kupodivu ke slovu dostává mnohem více třetí známá hračka v podobě drzé kovbojky Jessie (Joan Cusack). Její fóbie z uzavřených prostor je klíčovým faktorem celého příběhu a postupné překonání tohoto hendikepu pomůže zachránit své kamarády. Příběh se tak vcelku výjimečně nezaměřuje na co největší procento hlášek a legračních scén, ale spíš ukazuje, jak je možné díky pevné vůli posouvat své běžné limity. I přesto není nouze o vtipné momenty (ježkova sóla jsou svým břitkým humorem naprosto dokonalá), i když bránici si tentokrát divák moc nepotrhá. Za inteligentní příběh, zajímavé (staro)nové postavičky a i za všech okolností pozitivně naladěné duo Woodyho a Buzze, nemůžu jinak, než hodnotit nadprůměrně. ()

Reklama

Vonter 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je silný kafe. Čekal jsem ledacos, ale takhle strašidelné Toy Story plné strašlivých slintajících zelených příšer, ukousaných končetin a psychických traumat, to mě absolutně odrovnalo. Ještě teď se celý klepu, už třikrát jsem si měnil slipy a jednou celou teplákovku. Jen pro silné nervy a rozhodně nepouštět dětem! ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,5/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 94%, Audience Score - 84%| FDb.cz - 87.1% | Tohle jsme se pokoušeli sehnat docela dlouho A ONO NIC! ..... Až včera, díky HBO GO jsme tento minifilmík z naší milované série zhlédli a opravdu je to TOP! V první napínavé půlce jsme měli v gatích i my, a to jsme na horory docela zvyklí :D, druhá už je spíše typicky vtipná a dobrodružná, nciméně to co vznikne, je opravdu nezapomenutelné! :-) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Toy Story of Terror začíná ve chvíli, kdy se rodině malé holčičky (zapomněla jsem její jméno, sakra) rozbije auto a rodina (i s kufrem plným jen hraček) se musí ubytovat v opuštěném motelu, jehož majitel je takový... divný... Scéna á la Psychosu supr, postupně mizející hračky jsou opravdu strašidelné. Vlastně jde o povedenou hříčku o ztrácejících se hračkách. Nehloupé, vtipné (ať žije ježek!!), leč nic nového nepřinášející. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • První film Toy Story (ať už celovečerní nebo krátký film), který nezahrnuje Prasátko. Režisér Angus MacLane vysvětlil, že to bylo proto, že Bonnie měla v batohu omezený prostor pro hračky a že: „Kdo si bere na dovolenou pokladničku?“ (KGBelik)
  • Combat Carl je hračkou, kterou v prvním díle odpálí Sid. Hlavní inspirací pro hračku byla postava, kterou hrál Carl Weather ve filmu Predátor (1987) a v tomto kraťasu jí poskytl hlas. (HellFire)
  • Když manažer hotelu posílá Woodyho za 2 000 amerických dolarů tomu, kdo nabídne nejvyšší nabídku, adresa na přepravním štítku je Al care z Al's Toy Barn. To odkazuje na Ala, sběratele hraček z Toy Story 2: Příběh hraček (1999), který ukradl Woodyho a zamýšlel ho prodat do muzea hraček v Japonsku. (KGBelik)

Reklama

Reklama