Reklama

Reklama

MI-5: Vyšší dobro

  • Velká Británie Spooks: The Greater Good (více)
Trailer 1

Když uprchne terorista během rutinní předávky z vyšetřovací vazby, bývalý agent Holloway se musí spojit se zdiskreditovaným šéfem protiteroristického oddělení MI5, aby vypátrali uprchlíka dřív, než dojde k teroristickému útoku v Londýně. Poté, co během rutinního převozu uprchne z vyšetřovací vazby MI5 charizmatický terorista Adem Qasim, je z jeho zmizení obviněn legendární šéf protiteroristického oddělení Harry Pearce (Peter Firth). Nikoho proto nepřekvapí, když zkompromitovaný Harry, který byl donucen k rezignaci, skočí jedné noci z mostu do Temže... MI5, která je v důsledku debaklu s Qasimem na kolenou a čelí kontroverzní reformě, povolává bývalého agenta Willa Hollowaye (Kit Harington známý ze seriálu Hra o trůny) zpět z Moskvy, jen aby odhalil šokující pravdu - že Harry je stále naživu. Zdiskreditovaný šéf porušil všechna pravidla a teď potřebuje Willovu pomoc. Zatímco Qasim chystá svůj zničující útok na hlavní sídlo MI5 v Londýně, Will se musí rozhodnout, zda Harryho nahlásí, nebo riskuje všechno tím, že mu bude důvěřovat. Zkažený, nebezpečný mistr špionů ho totiž už v minulosti jednou zradil. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

"Když budete sledovat Harryho, měl by Vás zavést ke Qasimovi, jelikož si myslíme, že je s ním propojený, na druhou stranu ale nevíme, zda Harry žije, protože koukněte se na ty snímky, jak skáče do řeky a páchá sebevraždu, věříte že to opravdu mohl udělat, protože Harry byl vždycky hodně domýšlivý a podle nás by tohle nebyl jeho styl, navíc se můžete zpětně seberealizovat, najít opět sám sebe, najít infiltraci v MI-5, ale hlavně - máte možnost dokonale otrávit a unudit těch pár desítek chudáků, kterým se tenhle film dostal náhodně na harddisk, jelikož sice hrajeme špičkové britské agenty, ale ve skutečnosti jsme jenom banda tupých komparzistů -- pokud vás to oslovilo, vraťte se do služby, Sněhu..". Ve 40.minutě vztekle vypnuto, sám se divím, že jsem neproskočil zavřeným plastovým oknem, případně nesedl v noci do auta a nerozstřelil se o nejbližší pangejt..........................moje hodnocení = 0 z 10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film celkem dobrý kalkul. Počítalo se s tím, že seriál "Spooks", česky jako "MI5", je jedním z těch, které jsou celkem známé a oblíbené, Jon Snow, pardon, Kit Harington je miláček jedné generace, no a do toho se přidá trochu drsnější pojetí akčního thrilleru a je z toho něco, co moderní generaci zajímá. Taková levnější "Mission: Impossible". A jo, nic moc víc to není. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $4,700,720▐ veľmi ale veľmi nezáživná amatérska brečka, zívačka ktorá mí bližšie k TV produkcii, než nejakej svižnému kino thrilleru, a ten vlasatý Kit Harington je teda pekné drevo, k tomu tu je zlá kamera, o réžii škoda hovoriť, strata času /25%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Není zas až takovým překvapením, že je MI-5 v problémech, když tam dělá generálního ředitele Darling z Černé zmije.. Kdyby hledání krtka ve Schránce 500 přišlo s nápaditější režií, inteligentnějším scénářem a nějak se vyhnulo finále ve velínu se seagalo-lundgrenovským parametry, mohlo myslet i výš, ale to už by vlastně byl úplně jiný film. Když nemá Kit mečík a kožešinu kolem ramen, působí ještě více nevýrazně.. ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

John Snow z Hry o trůny v hlavní roli špionážního thrilleru? Trochu jsem se obával, že ho budu mít při sledování v hlavě zaškatulkovaného, jak nabalený v kožešinách mlátí mečem mrtvé za Zdí a ejhle, ono mu to ve filmu ze současnosti docela sedí a nehraje špatně. Děj má logické mouchy, o kterých by se dalo polemizovat, ale celkově mi tohle nehollywoodské zpracování tématu Hollywoodem oblíbeného bylo sympatické. A hlavně: Má to myšlenku. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Kit Harington dostal špionážne cvičenie od bývalého vojaka SAS (špeciálna jednotka britskej armády), aby mohol vierohodne zahrať svoju rolu vo filme. (Laslo)
  • Natáčelo se v Londýně, Berlíně a Moskvě. (Terva)
  • Scény z ulíc Londýna museli byť točené znovu a znovu, pretože do záberov sa stále dostávali autobusy s plagátmi Kita Haringtona. (Laslo)

Reklama

Reklama