Reklama

Reklama

Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na doživotí její bratr Ben. O 30 let později se na Libby se obrátí tajný spolek s názvem Kill Club, který prošetřuje známé zločiny. Nutí ji přezkoumat události oné noci a znovu otevřít kapitolu života, ke které se již nikdy nechtěla vracet. Na povrch vyplouvají skutečnosti, které vnášejí trhliny do jejího tehdejšího svědectví. Libby začíná pochybovat o pravdivosti věcí, které jako dítě viděla. Znovu otevírá hluboko pohřbené vzpomínky na tragickou minulost. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (266)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jak já jen napíšu o tom, jaké jsem měla pocity a jak na mě Temné kouty zapůsobily? Jak se říká na jednom místě ve filmu o něčem jiném, tak já bych to aplikovala právě na ty pocity. " Nic ohromného, nic úžasného", ovšem kromě Charlize Theron. Ano, přesně tak to je. Ona působila nejen veskrze fantasticky svým krásným zjevem, ale táhla v podstatě celý film sama. Prolínání časových rovin mě chvílemi rušilo, než jsem se přizpůsobila a nějaký ten jiný temný kouteček bych našla ve scénáři, ale jinak atmosféra byla ponurá, smutná a vlezla až ke mně do obýváku. Za Charlize jdu určitě nahoru. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nenudil som sa, hoci nedostatočne vysvetlených motivácii a logických nedostatkov tu bolo dosť aj na 3 filmy. Dialógy udržali moju pozornosť celé dve hodiny, hoci originálne to nebolo a zápletku má lepšiu každý diel NCIS. Šiel som na to kvôli Chloe, lenže ona tam hrala asi 20 minút čistého času, navyše zápornú postavu. Charlize nefandím, ale musím priznať, že hrala výborne. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pamatuješ, jak jsem ti dal ten popelník s plameňákem ??" - "Bylo mi deset, a nekouřila jsem.." Tady mě nesmírně mrzí, že takovou látku nedostal do rukou lepší režisér.. Velká škoda, velká škoda jako vždy skvostné Charlize v žánrově naprosto nefunkčním a v souvislosti s názvem i obsahem pouze symbolicky přetmaveném snímku.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý mohol skončiť ako udalosť sezóny, ale aj ako béčkový triler. A stalo sa zhruba niečo medzi tým. Brenner točí príliš nezúčastnene, akoby stačilo iba nakrútiť to, čo je v scenári a Charlize pred kamerou tomu automaticky dodá punc geniality. No nestačilo to, občas tápe aj ona, pretože sa po nej v mnohých scénach vyžaduje iba smutný výraz spod šiltovky. Finále je oproti nie príliš vťahujúcej atmosfére predchádzajúceho deja značne husté a drsné, ale skôr sa počas neho zamyslíme nad tým, prečo nemohol byť aj celý film intenzívnejší. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Až se vám bude zdát, že se děj poněkud komplikuje a že se těžko orientujete v množství postav, tak nezoufejte, bude hůř, ale na konci to do sebe zapadne. Naštěstí. Protože chvílemi jsem měl fakt obavy, jak to dopadne. Na celém filmu je fajn, že je celkem napínavý, dobře zahraný a podle kvalitní knižní předlohy. Tvůrci si mohli ale dát víc záležet. Výsledek působí jako delší verze kterékoliv epizody Odložených případů a přihrává k tomu i televizní look. Po skončení filmu si oddechnete, že to máte za sebou a že to zas tak blbý nebylo. Ale znovu bych si to nepustil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Stejnojmenná knižní předloha od autorky Gillian Flynn vyšla už v roce 2009 a v témže roce ji časopis Publishers Weekly označil jako Nejlepší knihu roku 2009. (Sevcik)
  • Ve scéně, kdy Libby (Charlize Theron) poprvé navštíví klub, si zahrála menší roli autorka knižní předlohy, Gillian Flynn. Tu zde můžete vidět, jak sedí na křesle se sekyrou v ruce. (hansel97)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama