Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla absolutní pecka všech parodií a může se s přehledem řadit k těm “lepším” jako jsou Scary Movie. Marlon Wayans byl výborný a nikoho jiného si tady představit ani neumím. Film si bere do parády nejznámější horory jako Annabelle, Conjuring nebo Sinister a vůbec je nešetří, naopak jim nakládá brutální rány a já jsem se 90% filmu nahlas smál. Vtipy jsou trefné, narozdíl od slabších bratříčků jako jsou Disaster movie a další “hloupé” parodie si to zachovává kontinuální dějovou linii a když nemá co říct, neuchyluje se k násilí a stupidnímu humoru, ale pokračuje dál. Zejména ve finále to neztrácelo dech a až do konce si to zachovalo solidní kvalitu. Za mě jedna z nejpovedenějších a nejméně nucených parodií, která dělá podobným filmům dobré jméno. O 2 třídy lepší jak podprůměrný první díl, který můžete rovnou vynechat. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Starý známy Malcolm z prvej časti sa snaží o pokojný život, no ani pri novej žene a v novom dome nedokáže uniknúť paranormálnemu prenasledovaniu... Skôr než ako pokračovanie mi to pomaly pripadalo ako upgradovaný remake jednotky, ale nejak to nevadilo, takže kto sa zabavil pri jednotke, sa pri tomto zabaví ešte viac. Wayans je perfektný; jeho uletený humor mi sadol, k tomu sexica Jaime Pressly a s nimi v dome 2 blbé deti. Prvé 2 tretiny je to fajnová, drzá a nekompromisná paródia, kde som sa z chuti smial, no v tej záverečnej tretine to už celkom nehralo. Viac postáv, väčšia (nezmyselná) uletenosť a hrotenie do rozmerov, ktoré už pôsobili vyčerpávajúco, až nudne. Ale aj tak sa mi to z drvivej väčšiny páčilo. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Z roka na rok su potomkovia Scary Movie stupidnejsi. Scenar od cernocha s cernochom v hlavnej ulohe poskytol mozno najrasistickejsi film v historii, pocnuc vyprazanym kuratom, ciernymi znasilnovacmi v base, ghetto recami, rasistickymi manzelmi a policajtami a konciac cernoskami odsudzujucimi medzirasove vztahy. Tak 40% casu tvori Wayansovo zoskupenie vsetkych rasovo stereotypnych vtipov, dalsich 40% casu nieco rozbija alebo otrtkava a zvysnych 20% tvori jeho vykradanie sameho seba. Niektore casti su takmer 100% okopirovane z jednotky, snaha ozivit to ziadna. Nepatrim k tym ludom, ktory sa samolubo usmievaju pri Allenovskych komediach a s frknutim ohrnaju nosom nad inymi typmi humoru. Kludne sa rad pobavim aj na sexualno-fekalnych parodiach ako Hounted House, pokial v sebe maju aspon trochu originality a nepredvidatelneho humoru. Nanestastie v tomto pripade vo filme mozete citat ako z ruky - Mexican si robi srandu zo stereotypov a o chvilu nato sa vezie okolo v lowrideri za zvuku klasickej melodie s rodinou, aby si nakupili civavy. Podobne scenky ako mlatenie gumeneho gurata, babiky, krabice, nocnych motylov su tak otrepane, ze sa nezasmejem ani nasilu. Jedna hviezdicka je zato, ze pri kadencii s akou sa valia vtipy sa naslo zopar momentov, kedy som sa zasmial. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

a je to opět tady,s lehčím odstupem další hřebíček do parodické rakve.I přesto,že se mi jednička nelíbila,dal jsem dvojce šanci (snad proto,že mám ještě pořád docela rád Marlona Wayanse) a ačkoliv se tentokrát najde pár dobrých gagů,kdy jsem se zasmál (hlavně momenty,kdy se paroduje Sinister),zbytek filmu ty povedené části dokonale zabije.Zbytek je ttotiž pouze nevtipná a děsně uječená slátanina,kde se jen ječí,souloží,vyměšuje a nebo se dělá všechno dohromady.Měl jsem zkraje tendenci dát dvě hvězdy,ale jak film plynul,skončil jsem tam kde u jedničky.Never more...10% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou tam fakt skvělí a vypadalo to, že to bude lepší než jednička, ale nakonec to dopadlo stejně jako ona. Konec filmu je prostě jeden velkej chaos a humor se nějak vytrácí. Přesto nelituju, že jsem se na to podíval. Tento víkend jsem totiž zrovna sjížděl všechny tyhle horory ze kterejch si tu dělaj prdel a tak jsem je měl v živé paměti. Panenka Annabelle už pro mě nikdy nebude tak děsivá, po tom co jí zprasil Wayans. Bude se mi lépe spát. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno