Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokus o vraždu na mezinárodní sportovní akci znamená pro Endeavoura a Thursdaye nový případ. Vyšetřování je však náhle ukončeno. (Viasat)

Recenze (7)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvěřitelnost na bodu mrazu, naprosto zbytečná a příběh znásilňující troufalost Endeavoura, který leze několikrát do totálního průseru, porušující nejen zákony o policii a subordinaci, ale i zdravý rozum a jediná jeho motivace je, že byl náhodou zraněn i kluk, který s hrou špiónů neměl nic společného. Copak mu to, že bude znát jméno vraha, nějak pomůže? Do toho se přidávají jeho nyní už naprosto nudné milostné trable a konec korunuje Joanino pozvání "na kávu" v naprosto nevhodné chvíli. O pozdravech od Thursdayovy neteře ani nemluvím. Ne a ne a ne. Tento díl se nepovedl, potopil ho scénář. Jinak standardně skvělá práce. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku tej medzinarodnej spionaze, ktora do Oxfordu doteraz "nepachla", napriek obdobiu, v ktorom sa serial odohrava. Francuzska fotonadsenkyna splnila a potvrdila stereotyp o vybornych, veselych, ale prelietavych milenkach. ;) Thursday-ho odkaz, vaz si ludi a bud s nimi, kym tu su, bol asi najpodstatnejsi. Mierny nadpriemer, cakal som viac. 60% ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špionážní příběhy nemám ráda, protože málokdy pochopím, kdo je kdo a pro koho vlastně pracuje. I tady jsem se trochu ztrácela. Ale Morse je tak charismatický, že i kdyby se tam jen "vyskytoval" a nedělal nic, asi by mi to stačilo. (Samozřejmě trochu přeháním.) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Endeavour tentokrát ve špionážním duchu. A nutno podotknout, že v tom nejlepším. Oxford, tajní agenti a zejména těmto příběhům dokonale padnoucí a přející 60. léta a po delší době taky zajímavější vyšetřování. Spokojenost. 80%. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama