Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou hodně vtipné, na rodinnou komedii i nezvykle drsné a nekorektní. Ke konci Blended sklouzne do klasické šablony amerických komedií, ale pořád naštěstí neztrácí vtip úplně, takže výsledný dojem je rozhodně pozitivní. Potěší i příjemný výběr africky laděné hudby. Pro mě jedna z nejvtipnějších sandlerovek vůbec. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasická Sandlerovka kde nechybí děti se super hyperaktivitou, nějaká ta romance a konec předvídatelný už od 5. minuty. Dalo se na to koukat, ale považuji to za druhou slabší komedii od Sandlera vůbec. Ta první jsou Machři 2. Průměrná komedie, kde jsou některé vtípky ok, ty další se snaží, ale nezasmál bych se ani zhulený po 4 gramech a ostatní vyloženě zbytečné. Drew je pořád kočka a chemie mezi ní a Adame je fajn. Na jedno zkouknutí ok, ale další už prosím ne. Ps. Poslední půlhodina byla neskutečně ubíjející a tak bych to o těch 30 minutek zkrátil. Taková stopáž je přepálená a zbytečná na takový typ filmu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sandler se po sérii hrozivých přešlapů vrátil k mírnějšímu a hlavně inteligentnějšímu humoru a prospělo to všem, jak jemu, tak divákům. Co na tom, že vlastně brutálně vykradl Krok za Krokem a udělal z afriky idylickou krásnou zemičku pro rodinou dovolenou, když mu to celé fungovalo dobře.Klišé střídá klišé a jede si to ve vyšlapaném stereotypu romantické komedie, kdy se musí zase všechno podělat, aby nakonec vše dobře dopadlo, ale ubíhalo to v pohodě a u některých hlášek sem se málem posral smíchem.Sandler má nejlepší roky za sebou, ale když si sem tam vzpomene, že umí hláškovat a né se jen pitvořit a převlékat za ženskou, možná nás ještě pár povedených komedií na nedělní večer čeká.70%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Možno som tú situáciu nevyhodnotil správne." S Adamom nemám problém, mám ho vcelku rád. Dovolenka za trest je však skutočne za trest. Je strašne slabá. Inokedy máva Adam skvelé podporné postavičky, ale tu je to desivá bieda (dokonca aj tancujúci Terry Crews je skôr trápny, než rozkošný). Čo sa výpravy týka, asi nepoznám nudnejšiu a nezáživnejšiu filmovú výpravu, ako je africká. Akonáhle sa tam niečo odohráva, hrozne ma to nezaujíma (česť výnimkám - Lovci levov). Strašná je aj samovražedná dvojhodinová dĺžka. Pobavilo ma iba zopár running gagov (dievča si neustále mýlia s chlapcom, hoci čosi podobné mal Sandler už v 50x a stále po prvý raz) a hlášok ("Stojím pri vás, všetko počujem."). Komediálne scény pôsobia dojmom, že z nich niekto vystrihol posledné sekundy s pointou. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)

Reklama

Reklama