Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní tým žoldáků je najat na tajné operace hluboko uvnitř bývalého Sovětského svazu. Jejich posláním je dostat se k podzemní laboratoři a zajistit vzorky geneticky modifikovaných lidských a mimozemských hybridů. Začne boj s ozbrojenou domobranou, stejně jako s temným a hrozivým stvořením. Šance na přežití jsou nevalné... (Nivenx)

(více)

Recenze (27)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spíš horor, než thriller. Žádnej zázrak to není, ale nenudilo mě to a nápad byl dobrej. Nemluvnej hybrid sice moc děsivě nevypadal, ale jeho pohyby byly značně znepokojivé, takže ve finále respekt budil. Mám tyhle vrahouny s nakloněnou hlavou a trhanýma pohybama rád. Rozhodně ale film, co nemůžu doporučit, protože tady je mi jasné, že budu v menšině co se hodnocení týče. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem horší a první půlhodina mi dávala mým předpovědím docela za pravdu. Než se totiž silně nesympatické rádoby komando dostalo do podzemních prostor, působil film jako zdařilá parodie a měl jsem sto chutí ho vypnout. Ale v podzemní laboratoři začala být docela legrace a hlavně mě zaujalo hlavní monstrum, na jehož ztvárnění se sice nikdo nijak zvlášť nevyřádil, ale ten nápad se mi líbil. A v závěru došlo i na solidní dávku gore, takže z počáteční otrávenosti vykristalizovala v závěru průměrná spokojenost. 50% ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštně podané. Někomu se může zdát úvodní pasáž zbytečně dlouhá, asi ano, mohl být kratší, ale mi to nevadilo, nebylo to hluché, takže v pohodě. Na závěr nás tvůrci potěšili i kapičkou gore. I když, nooo, kapánek zde ten digital poznat je. Ve filmu prakticky není hudba, jen takové „něco“ v pozadí, což mu přidává na hloubce. Zatím dávám, co dávám, zcela jistě mrknu podruhé a upravím.////*** a půl!!! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První třetina je neskutečně nudná a může za to hlavně absence jakéhokoli úvodu, druhá třetina docela ujde a ta poslední si hrozně hraje na akčňák, ale moc to nefunguje už jenom kvůli tomu lacinému vzhledu, který jsem v prvních dvou třetinách nijak zvlášť neřešil, ale tady už to až moc bilo do očí. Má to sice zajímavý nápad, ale ten zůstane naprosto nevyužitý, nepropracovaný a víc jak nepodařená fraška z toho nevypadne. Ty hodně slabé dvě hvězdy dávám jen za tu prostřední část, která něco do sebe opravdu měla a dost slibovala, že teď se to konečně rozjede... ale nestalo se. Slabé 2* ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Není to až tak špatné,jak to na mizernej rozpočet vypadá.Mám rád tyhle podzemní sci-fi labáky.Kdyby měl rejža trochu víc odvahy,nechal by porod mimozemšťana dojet do konce,ale zřejmě nebyly prachy . Celkový obraz je dobrý,jen škoda,že tým žoldáků místo toho,aby držel za jeden provaz,každej jede na vlastní triko,ale i tak celkově povedený.Možná bude i dvojka,závěr nikam nevede a pokud rejža něco tímhle dílem vydělá,možná bude mít víc prostředků na kvalitnější řežbu v druhým dílu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama