Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 2
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 2

Recenze (199)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sakra všech osm sérii, sem dal na jeden zátah a byl oto tedy jízda, když sem seriál viděl prvně a to ještě na primě cool, tak se mi to líbilo, ale nebylo to tak žhavý, jako jiné seriály, které v té době brázdily obrazovky. Ale teď po těch letech, to musím docenit, že tohle tohle bylo fakt skvělý, jako první tři série mohou být trochu náročné, občas ta míra trapnosti je tam trochu moc šponovaná, ale od čtvrté série, se to všechno zlepšilo. Postavy sou lépe hrány, dostávají hlubší rozměr a humor je fakt zábavnej, nemluvě o tom, když dojde na řešení nějakých těch detektivních případů, tak to má říz a sem tam se objeví díly, u kterých sem měl o některé postavy, jako i docela strach. Ale pak přišla osmá a poslední sezona a ta od začátku, byla jiná byla prostě smutná, celá závěrečná sezona, je prostě smutná, je to vidět na těch příbězích, na těch hercích, na těch dialozích a je to hodně o tom smíření, že to krásný a to hezký, co ta parta prožila končí a musí se s tím smířit. Spousta seriálu tohle má, ale ve spoustě z nich, to ti herci dobře hrají a snaží se nedat najevo, že je to celé trápí, tady to úplně nejde dobře a hodně je to vidět na Andy Sambergovi, pro kterého se tenhle seriál stal hodně osobním. Takže na jednu stranu lituji toho, že sem osmou sezonu viděl, přitom sedmá končí naprosto dokonale, má perfektní konec, který je uspokojivý po všech stránkách. A byť by se na celém seriálu, dalo sem tam něco vytknout, tak na to kašlu, ta pětihvězda sem jde zaslouženě. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom serviruje nijak komplikovany humor, presto se jedna o velice solidni a napadity scenaristicky kulomet s dobrou dynamikou, co me spolehlive vytahne ze splinu. Obcas by talentovany sprymar Andy Samberg nemusel tolik tlacit na pilu a prenechat o neco vice prostoru vedlejsim postavam, protoze se tvurcum podarilo dat dohromady docela zajimavy cast s velmi slusnym potencialem. Proste takova prijemna lehce lobotomicka legrace. No a Andre Braugher FTW samozrejme! :) ()

Reklama

panPatejl 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení že takový prvoplánový sitcom starého formátu může být až neuvěřitelně zábavný a koukatelný. Bohužel postupem času čím dál tím víc prorůstá různými woke PC bullshity a jinými mravokárnými sajrajty, které nemají v kinematografii (a už vůbec ne v komedii) co dělat. Ze začátku to ještě šlo přehlídnout ale ke konci už to začalo přerůstat do tak nechutných rozměrů, že se musím držet abych celý seroš neposlal do odpadu... Prvních pár sérií ale fakt potěšilo tak budiž ohodnocena každá zvlášť... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Podareny americky sitcom. Ma trochu specificky vizual a pristup, takze to asi nesadne kazdemu. Moju frajerku to vobec nebavilo. Ale ja som sa smial kralovsky. Cele je to zalozene na tom ze kazda postava je solidne strelena a dostavaju sa do absurdnych situacii. Plus do toho navalili kopec popkulturkych odkazov. Pri tolkych dieloch sa to nevyvarovalo opakovaniu vtipov a zbytocnym traposinam. Ale v ramci normy. Pacilo sa mi Terry Crews hra v podstate sam seba a neunuval sa ani si menit meno. Komu by som to odporucil? Ak si niekto mysli ze Andy Samberg v Lonely Island je vtipny, miluje dobre hlasky vo filmoch a oblubuje sitcomy z New Yorku. Toto bude spravny salok kavy. Treba sa ale pripravit velku porciu politickej korektnosti. Niekedy az v parodickej miere. 85 percent ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou výborné, třetí rozhodně strmý pád dolů, ale o od čtvrté zas Brooklyn 99 postupně nabírá dech, šestá série divně useknutá. Brooklyn 99 je vcelku zábavný seriál, který odlehčeně prezentuje často dost vážná témata. Bohužel si nedokáže dělat příliš srandu z rasizmu a obtěžování žen na pracovišti. To je zřejmě pro Američany mnohem děsivější než vraždy, kanibalové, mafiáni či dokonce pozice gayů a lesbiček v systému. Škoda. Chemie mezi postavami je však výborná a většina týmu je až na Rosu a nesmírně otravnou a trapnou Ginu zábavná. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • V roce 2019 zemřel pejsek Stewart, který hrál kapitánova věrného pomocníka Cheddara. Nahradil ho jeho sourozenec. (Jolinar)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama