Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 3
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 3

Recenze (199)

carly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj vtipná komédia s rozmanitými postavami, ktoré sú napriek komediálnej nadsádzke veľmi ľudské. Napriek krátkej stopáži dokážu zvládnuť prípad a taktiež predstaviť postavy. Ich silné a slabé stránky. Vzťahy medzi nimi. Dve série som zvládla za týždeň a neviem sa dočkať tretej. len dúfam, že Captain Holt sa vráti. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Takový příjemně střelený mix Scrubs a Parks and Recreations (od stejných tvůrců) z policejního prostředí. Vysoká kadence vtipů, parádní postavičky (Jake, Rosa, Holt...) a překvapivě funkční i v detektivní/akční poloze. Instantní recept na dobrou náladu - žádné vyhrocené drama, nedojí to z diváka slzičky a i ty nutné vztahové peripetie jsou brány s nadhledem a nepřekáží. Překvapila i fungující kontinuita a že se tvůrci nebojí odkazovat na události 2 sezóny staré. První série je taková seznamovací, ale pak to pěkně graduje (aktuálně jsem na začátku 4.). Český dabing je dle mého extrémně nepovedený a masakruje spousty vtipů. V originálním znění 4* s náběhem na pátou. ______UPDATE po 7. sérii: pořád dobré a v některých momentech geniální. Trochu mě mrzí, že je to více crazy, že se už moc neřeší kriminální případy ale soukromé anekdoty, a že Holt ztratil značnou část svého původního kouzla. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Inteligence policejního oddělení je jak z tradičních policejních vtipů. Bohužel ne těch dobrých. Hloupost hlavních postav a nucenost humoru působících až trapně bohužel nechybí, zato snad už chybí jen otravný zrzek, aby tuto partičku doplnil. Naštěstí mi sekání videa některých dílů dopřálo nový nádech, abych byl vůbec schopen tento hloupý pokus o komediální seriál vstřebat. V některých ohledech bych se nebál ve srovnání s Policajty z předměstí, i když o něco navíc brooklynská verze přeci jen má. ()

Shedom 

všechny recenze uživatele

Od nenávisti k láske je vraj malý krok. Platí to stopercentne pri tomto kúsku. Ako som ich spočiatku neznášala a chcela dať odpad, tak sú to teraz moji miláčkovia. A parádna oddychovka. Vlastne vôbec neviem, prečo som pokračovala v sledovaní, asi ako mnohokrát doteraz, keď sa mi niečo nepáčilo, tak ma to zároveň svojou "obludnosťou" fascinovalo (Girls, The Office, Parks & Rec, Enlisted...). Oplatí sa vytrvať a dať tomu šancu. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Humor tu nie je o nič hlúpejší, ani trápnejší, ako pri iných amerických komédiách, tak sa z toho všetci nepokakajte. Okrem toho sa tu nenachádza protivný smiech v pozadí a je tu Samberg, ktorý mi šmakuje od čias SNL a veľký vyrehotaný Terry Crews, ktorý hrá veľkého "serióznejšieho" Terryho. Vynikajúca oddychovka, zhltla som to za tri dni a totálne som sa naviazala na postavy. Ešteže musím čakať už iba mesiac. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama