Reklama

Reklama

Noc hrůzy 2

  • USA Fright Night 2 (více)

Obsahy(1)

Američan Charley studuje v Rumunsku historii umění. Brzy zjistí, že jeho nová sexy profesorka Gerri je ve skutečnosti stovky let stará upírka. A co víc - Gerri se chystá zabít Charleyho bývalou přítelkyni během obětního rituálu. Ve dne je Gerri Dandridgeová sexy profesorkou, v noci se z ní stává skutečný upír s neukojitelnou žízní po lidské krvi. Skupinka středoškoláků, která přijíždí do Rumunska studovat historii umění, se ocitá ve spárech Gerriiných tužeb a teroru. Charley musí společně se "zlým" Edem zastavit Gerriiny plány - ta se chystá za úplňku koupat v panenské krvi. Krev, na niž má Gerri spadeno, ne náhodou patří bývalé Charleyho přítelkyni Amy. Za pomoci Petera Vincenta z upírské reality show se Charley pouští do nebezpečné akce, na jejímž konci snad Amy uchrání od krutosti, ze které ani smrt není vysvobozením. (HBO Europe)

(více)

Recenze (47)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Mať takú profesorku, akou bola Murray ( nie to že je upírka ) hned by tie nudné Dejiny umenia neboli nudné. Lacný video film, ktorý ale veľkú časť rozpočtu vrazil do efektov, červenej farby, striptérok a ešte raz do efektov. Lebo či chceme či nie, finále bolo skvelé. A ešte keď točia neustále o Čachticiach, Orave, Bátoričke a všade je krv. Hlavne, e sa to nechcelo hrať na niečo iné, ako to bolo. 2 z 5 ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších upírských hovadin vůbec, snažící se přitáhnout diváka na docela osvědčenou značku Fright Night. S tou ovšem nemá vůbec nic společného. Američané oprášili ubohou hraběnku Bathoryovou, naroubovali jí na Draculu, sjednali několik Rumunů, kteří by neuspěli ani jako ochotníci a neštěstí bylo na světě. Tenhle film nemá vůbec nic, kromě umělých nasazovacích zubů. Strašný! ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*RUMUNSKÉ HRADY A ZÁMKY* Colin Farrell ako hlavný "cucák" v jednotke spôsoboval rešpekt, Jaime Murray v dvojke zase túžbu; keby že sa mám teda rozhodnúť, ňou by som si krk nechal požužlať radšej. Otváracia scéna filmu je natočená zručne a vyvoláva klamlivé pocity viery, že film nebude stratou času - no potom sa tam objavujú tínedžeri. A do konca filmu už neodídu. Len tak mimochodom, postava 'Evil' Ed Batesa je jednou z najiritujúcejších, aké som kedy videl (asi si začnem viesť osobný rebríček Most Annoying Movie Characters). Prvá polovica má (s privretými očami) spád a element napätia/očakávania, ale potom už je to len doslova jazda trápností, prameniaca z nešikovného pokusu dej odľahčiť a zakomponovať doň prvky humoru. Verdikt v 1 vete: Ak nie ste upír žijúci večne, nestrácajte pozeraním čas. 02.10.13 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nehorázná dlouhá nuda, sice se tam paradoxně neustále něco děje, jenže se to strašně vleče a nebaví to prostě. Hlavní upírka je kočka, ale to je jaksi na horor málo. Krve je tam sice dost, ale ten děj je žalostný. Na to, že to má být komedie střižená hororem, jenže kam se poděl vtip a humor? Pro mě je to podprůměrný horor možná s jedním vtípkem. Druhou polovinu už jsem musel mnohem častěji přeskakovat, jinak bych to nedokoukal. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Takto sprzniť značku Fright Night!!! Išla by som na **, nebyť toho bohapustého filmového znásilnenia. Jaime ma svojou účasťou prudko sklamala a ostatní prítomní sú nemožní a nesympatickí neherci. Absolútne bez šmrncu, humoru, atmosféry.... A to som bola zvedavá, či niekto dostane odvahu natočiť dvojku. Mala som ale na mysli remake, nie trapný pokus o iný príbeh. Také plytvanie. ()

Galerie (9)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama