Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (269)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hororových fanúšikov teda tento ´´horor´´ asi nepoteší. No a tých ostatných, asi aj trochu postraší ( ako som mal možnosť v kine zažiť ). Lenže, ktorá bije, tak tá bije. Zmeniť to nejde. Nudná zlátanina, ktorá by si možno spravila lepšie meno v TV, kde by zanikli jej nedostatky a kde by sa dostala bližšie k divákom, ktorý tento paskvil príjmu. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokud je někdo zvyklý vídat Olivii Wilde načesanou a krásně upravenou,tak zhruba od poloviny tohoto hororu se bude divit... :-))).No nejsem extra příznivec hororu ,ale sem tam se na nějaký podívám.Tady i jako člověk co se často u hororu lekne,mi přišlo,že se to dvakrát nepovedlo.Myšlenka sice vcelku dobrá,ale provedení už tak moc asi ne.No,ale snaha se cení.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Ach ten nešťastný český distribuční název... Nevadí mi, když se film neuvádí pod názvem, který je pouhým překladem názvu originálního, co mi ale vadí velmi, je to, když název nedává smysl, případně neodkazuje na snímek samotný. Přesně to se stalo v tomto případě. O žádného děmona (a už vůbec ne o jeho vzkříšení) ve filmu nejde - leda bychom považovali za démony všechny lidské bytosti. Příběh snímku lze chápat v prvé řadě jako parafrázi biblického vyprávění, ve kterém Ježíš (zde skupinka vědců) vzkříšil Lazara (zde Olivia Wilde), v řadě druhé jako remake Bessonovy Lucy - s tím rozdílem, že aby zde Zoey (Olivia) mohla využívat 100% kapacity svého mozku, musela zemřít a být vzkříšena, a z toho jí "kapánek" přeskočilo... Ke všemu navíc film postrádá jakoukoliv atmosféru... [Premiere Cinemas Olomouc, sál č. 3, 16. 3. 2015] ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Největší chyba producentů tohoto filmu je, že ho prezentují jako horor! Já se teda dívala na dobře zmáknutý mysteriózní thriller, kde partička doktorů najde lék "vzkříšení ze smrti". A jak to tak bývá, jsou nuceni jej použít na jednu z nich. Trailer naznačuje, že se nevrátí ona, ale nějaký démon - stejně jako stupidní český název. Jenomže ten lék zvyšuje mozkovou kapacitu, která u ní funguje na 100%, tudíž dokáže číst myšlenky, telekinezi nebo vkládat halucinace do cizí mysli. Nejde o žádného démona (!), ale o trochu temnější Lucy z roku 2014 se Scarlett Johansson. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Celý film som mal pocit, že pozerám na mladšieho brata Hráčov so smrťou, pekne natočené s príjemným obsadenstvom. Báť sa tu nedá čo je škoda, je to skôr thriller s pár ľakacými scénami. Páčili sa mi postavy, ktoré sa nechovali stupídne, hneď im bolo jasné, že urobili to čo robiť nemali a ...no skončili tak ako skončili. Dal by som aj štvrtú hviezdu, ale za poslednú (prečo majú režiséri snahu na záver zakaždým ukončiť film stereotypom?) scénu zostanem na obligátnych troch. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 77. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Většinu filmu nosí Olivia Wilde (Zoe) speciální černé kontaktní čočky přes které nebylo nic vidět. Orientovala se hlavně sluchem. (Narcis)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)

Reklama

Reklama