Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (152)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Měl jsem hlad jak vlk tak jsem na začátku filmu vytáhnul rohlík a vlašák, že budu přikusovat... Noo, po pravdě se mi to nežralo moc dobře... Vždy jsem se chtěl dozvědět něco o tom jak udržovat zdravou bakteriální flóru v mušličce, ale radši asi na lačno.. Po chvilce jsem si zvyknul a nakonec jsem to vyhodnotil jako něco co bych úplně zfleku nezatracoval... Většina komentářů se soustředí na tu šokantní složku filmu, ale ono se to snaží i o jakýsi přesah. Pravda je, že to co film chce sdělit jsme vlastně slyšeli už X krát předtím a nemuseli u toho lízat tvaroh, ale zase-vítejak....proti gustu... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem si tady přečetl, jak explicitní tenhle film je. Vlastně díky tomu jsem jen tak tak zapnul Cinemax, abych se na něj podíval. Chtěl jsem totiž mít hezký spaní a tenhle film k tomu rozhodně vybízel. Místy je totiž poctivě nechutný, což jsem i tušil. Nicméně veškeré ty sexuální šílenosti, co ta holka dělala, a co jsou daleko drsnější, než to, co dělala Nymfomanka od Larse von Triera mají základ v rodičích, takže se ve svý podstatě jedná o klasické drama. A to, jako takový, nebylo úplně zlý. Kdyby tam tohle nebylo, tak těm brutálním nechutnostem dám snad i odpad! jenom proto, že si to dovolil někdo natočit. ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě na tom filmu vážně štvalo, že je tak famózně natočený a musím ho dokoukat až do konce. Už dlouho jsem neviděl preciznější kameru, která si bravurně poradila s choulostivými intimními scénami, přechody mezi realitou, sny, tužbami a vzpomínkami a bohužel taky s četnými fekálními scénami, které jsou opravdu dotažené na hranu a občas mi nebylo úplně nejlíp od žaludku. Každopádně to asi k předloze patří. Asi si knihu budu muset přečíst. Za zmínku stojí také odzbrojující soundtrack, který spolu s kamerou a hereckým výkonem hlavní představitelky stojí opravdu za pozornost. Ovšem předem varuji, nejde o jednoduchou záležitost a chce to kus odhodlání. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Amélie z Montmartru je princeznou, Helen z Hellersdorfu prasákem. Nic proti princeznám ale tahle petarda a její duševní mindrák mi imponuje mnohem více. Helen těch nechutností napadne opravdu hodně, všechny je ale zvládá smáznout jediným úsměvem. I když mě během projekce nesčetněkrát natáhlo, stačilo vždy odvrátit zrak a nechat pracovat bránici. Filmařsky dospělý snímek, hudba, kamera, prostřihy, vše zmíněné zanechá silný dojem. Jen víc takových filmů, iniciativních.) Velice zábavný krok trochu jiným směrem. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Všechny nechutnosti a zvrhlosti, které jste nikdy nechtěli na plátně vidět, najdete vyskládané pěkně v řadě v tomto snímku. Pokud máte dostatečně silný žaludek, abyste to vydrželi, čeká na vás pod vším tím hnusem příběh malé opuštěné holky volající o pomoc.... Nicméně, pokud vám filmy jako třeba Antikrist nebo Velká žranice přišly už přes čáru, Vlhká místa ani nezkoušejte, vězte, že oba tyto snímky jsou proti nim odpoledním čajíkem pro starší dámy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama