Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (153)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok určite nie je pre každého. David Wnendt patrí k režisérom, ktorí sa neboja kontroverzných alebo citlivých tém. No dokáže ich podať zaujímavým spôsob a tak, že to nikoho neurazí. Aj Vlhké miesta sú také, a to aj napriek tomu, že to miestami bolo trochu nechutné. No vždy to vypálilo aspoň do toho humoru, alebo do zaujímavej myšlienky, len treba nad tým porozmýšľať a nevidieť za tým len tie nechutnosti s kakaním napríklad. Všetko má svoju príčinu, aj to, prečo bola hlavná hrdinka taká "strelená". Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Chlupis 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních si nemyslím, že jsou Vlhká místa šokujicí film. Jsou ale tak ohromně nudná a přes svou mediální kampaň paradoxně plná všemožných klišé, že za návstěvu kina jednoduše ani trochu nestojí. Hranice se holt v dnešní době, kdy se po plátnech kin prohání režiséři typo Neó nebo Trier, posouvají jinak. Dokonce i v mainstreamu. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Sociální teenage drama zapečené do absurdního koláče s příchutí menstruační krve, semene a hemeroidů. Když si odmyslíte všechny ty nechutnosti, zbyde jen mělká báchorka o tom, jak je život na hovno, když se máma s tátou nemají rádi. Místy je to ovšem velmi vtipné a přes všechny ty odpornosti je hrdinka celkem sympatický kvíteček. Jedno zhlédnutí vás nezabije. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Asi nebyl nejlepší nápad objednávat pizzu před tímto filmem. Ale jinak jsem si u té scény napůl cvrnkla do kalhotek záchvatem smíchu a napůl se schovávala do deky, jak to bylo vlastně nechutné.... což se mi v průběhu snímku stávalo dost často. Někdy převládla ta vtipná stránka, někdy ta nechutná... ale v podstatě celou dobu se mé pocity pohybovaly na velmi tenké hranici pobavení/nechutnost. Např. utírání záchodového prkénka svým pozadím na hajzlech, kam by nevkročila snad ani krysa? Rozhodně převládla stránka nechutnosti. Záběr, kdy olizuje kozu (nebuďme hned tak sexuálně chtiví.... mám na mysli kozu jako cvičební nářadí) už asi všem při olizování něčeho s podobným povrchem uvízne v hlavě - rozhodně stránka pobavení a taky zděšení se, aby se mi to posléze nevybavilo. Pokrevní výměna tamponů, nebo když se nabodla na židli? Bleh... u toho druhého jsem si musela zakrýt oči. Porod avokáda nebo když si ten borec vzal na oholení jejího přirození čelovku? Tak tam je to jasné - salvy smíchu. A potom přišel konec... ten hrozně přeslazený konec, který se tu absolutně nehodil a za to je velké mínus. Hrozně esteticky krásně se vyvedly přechodové záběry - řízne se při holení zadku a kape na zem krev a hned vzápětí záběr na pánev v kuchyni s kousíčky červené papriky... ach ta podobnost. A poslední věta komentáře patří její matce. Její matka byla největší p**a na světě. "Skoč" - malá asi pětiletá Helen se odhodlá a skočí... matka uhne a pak jí řekne do ucha "Nikomu nevěř. Ani rodičům. Radši rozbité koleno než později zlomené srdce." ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Podle většiny komentářů soudím, že tento film lidi naprosto nepochopili. Nemyslím si, že by vás film měl šokovat, měl překvapit nějakou otevřenou sexualitou a podobným tématem, neměl vás pouze pobavit vtipnými hláškami. Tento film je pro mě příběhem mladé dívky, která se svými vnitřními a psychickými problémy vyrovnává po svém. Pokud vás film "málo pobavil a málo šokoval", tak odstraňte ze své hlavy tyhle předsudky, pusťte si ho znova a přistupujte k němu dost jinak, teprve potom vás může oslovit a nějak na vás zapůsobit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama