Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

honajz 

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá smysl hodnotit. Found footage, jakých jsme viděli tucty, se všemi logickými neduhy a s techniky, kteří dva dny přemýšlejí, než jim dojde, že videokazeta se dá přehrát do počítače, a kterážto videokazeta končí spáleným filmem (!). Podobných wtf momentů je zde více, a i když se to snaží být originální v prolínání hnedle tří záhadných jevů, je to prostě nuda k uzoufaní a děsí to jen tou nudou. Konec pak vlastně nic nevysvětlí, o což asi tvůrcům ani nějak moc nešlo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V roce 2010 "Skinwalker ranč" získal pozornost médií poté, co se na ranči objevila celá řada nevysvětlitelných jevů, včetně zmizení farmářova 8.letého syna. Následující záběry mohou být pro některé diváky znepokojující. Točeno spoustou reálných kamer až z toho bolí hlava. Přesně jako skoro ve všech podobných filmech točených tímto stylem, Kamery se nekontrolovatelně vypínají a když kameru někdo nese a začne se něco dít, kamera si prohlíží trávu, zem a nebo strop, tak že zase není nic vidět. Příběh je to zajímavý ale uvítal bych pevné klasické kamery, trochu víc viditelných triků a lepší hudbu. Docela jsem se pak divil, že lovci paranormálních jevů, chtějí po několik událostech utéci. Vždyť je to jejich práce a měli být nadšení, že něco natočí. Film je věnován památce Jamese R. Rosenthala, producenta, který zemřel 17. září 2011. Celý tento příběh pak opět kazí závěrečné titulky. U každého jména totiž mělo být napsáno "himself - sám sebe", ale jejda, oni to jsou jen "obyčejní" herci. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečný a nudný "found footage" film. SPOILER: Zmizelý synek, světla, ultrazvuk, infrazvuk, zešílevší duchové mrtvých indiánských bojovníků, zmutovaná zvířata, všelijaké energie, tajné pokusy na lidech, ektoplasmatický duch, nějaký nahatý emzák či co, kosmická loď. To vše samozřejmě snímané kamerou přivázanou na gumičce, takže film nejen zbytečný a nudný, ale i nekoukatelný (pro mě). Ještě že ta hrůza trvala jen sedmdesát minut (deset minut jsou totiž p...o...m...a...l...é titulky, asi aby film dosáhl potřebné stopáže. Proč já si vlastně probůh tyhle fucking found footage filmy vždycky zvědavě pustím, abych pak u nich chcípal nudou, otráveně vzdychal a odvracel nadměrně a nepříjemně namáhaný zrak?? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další kousek, který se údajně opírá o skutečné události. S těmi filmy natočenými převážně ruční kamerou, nebo ala Paranormal Activity se poslední dobou doslova roztrhl pytel. Už mě to začíná pomalu ale jistě unavovat, ale tak dal jsem tomu šanci. Hned na úvod chci však říct, že společně se zombie, nemám v lásce ani zápletku, ve které figuruje UFO, takže jsem k tomu zpočátku přistupoval dost odměřeně. Kupodivu jsem se však ani moc nenudil a dodíval se bez jediné přestávky. Líbila se mi především vytvořená atmosféra, která se začala pěkně stupňovat hned od první noci. Po povinném seznámení s celým týmem „expertů“ se totiž rozjede skutečně zajímavý příběh, ve kterém nechybí napětí, ani vyhrocené situace. A s přibývajícím časem to bylo pořád lepší. Konec sice lehce zklamal, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojený, přestože mi v hlavě doteď šrotuje několik otazníků...( více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/skinwalker-ranch-2013.html ) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že na paranormální farmě v Utahu tvůrci postupně utáhnou šrouby a oni si místo toho utahovali z diváka. Mizení osob v časoprostoru, fyzikální anomálie, indiánské mýty, mutace, telekineze a mimozemšťani se svými oblíbenými audiovizuálními efekty jako zajatci konceptuální nefunkčnosti a neschopnosti vnést do toho autentičnost alespoň chováním postav. U found footage zásadní problém. Kde stigmata, Bigfoot a Kodos s Kangem..? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)

Reklama

Reklama