Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

Nervydrásající hra o dítě v níž se vyskytnou hned tři dvojičky...z nichž ani jedna není povedená. Tluštík by holku nikdy nezabil, Theron je moc chytrá než aby ji takovej padouch přefik a nakonec hloupoučká Courtney, na krerý je jasně vidět, že je tam jenom proto, aby zradila svého manžela a občas nám ukázala jak vypadá ve spodním prádle. Konec s přistávajím letadlem na dálnici a jen jedním mrtvým, který to navíc schytá pistolí ani nemá cenu řešit. Atmosféra žádná...30% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějak moc špatný,ale v několika scénách mi chování postav přišlo tak neuvěřitelně dementní,že jsem kroutil hlavou! Jeden příklad:Únosci si mají volat každou půl hodinu.Pokud se jeden neozve,má druhý zabít tu holku!Uplyne půl hodiny a deset vteřin od posledního telefonátu a únosce už chce holce zlomit vaz. - - jo,kdyby se jen nechtěně opozdil o minutu,holka už by byla mrtvá a celej plán v řiti! No prostě kravina a navíc tak špatně natočenou honičku jsem dlouho neviděl. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jakýsi návrat ke klasickým hollywoodským trillerům s únosci, s unesenými a se všemi ostatními, kteří k tomu patří, včetně náhodných kolemjdoucích. Nutno ale říci, že se snímek značně nepovedl, počínaje scénářem a konče výkony aktérů, kteří do toho šli snad kvůli penězům nebo nevím proč. Zpackané od sklepa na půdu, škoda se dál vyjadřovat, dávám 20% = 1/5 ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podľa zbesilého šibrinkovania kamery predpokladám, že kameraman aj režisér išli na rovnakom matroši ako scenárista a zrejme aj Bacon, ktorý bol hrozne nepresvedčivý ako záporák. Aspoň to lietadlo na diaľnici prinieslo trochu vzrušenia, inak príšerný B-čkový triler, ktorý nezachránila ani ako vždy nádherná Charlize. 30% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě ne nezajímavý thriller, který začne dosti svižně, aby i dosti matně skončil. Může za to především okoukaný a nedopečený scénář, který má několik logických lapsů. Jenže pokud je něco před půlnocí a vám se nechce zrovna příliš přemýšlet, je možné, že si tuhle nenáročnou látku užijete. „Profesionální“ únosce dětí má spadeno na dcerku úspěšného lékaře, jeho neobjevné techniky ale zdaleka neuspokojí divákovo očekávání. Pomáhá mu v tom zvrhlá manželka a ňoumovitý bratranec. Podprůměrný mexický tvůrce zvolil „dynamické“ tempo, které se přelévá do tří různých prostorů a náležitě pošlapal i své herecké star – Charlize Theron ještě pod tlakem situace herecky ujde, ale její životní partner Stuart Townsend i Courtney Love doplácejí na chatrně napsané postavy. Nenudil jsem se, ale Trapped jakoby se bál vystoupit z průměru, i když má na place Kevina Bacona, který by si za všechny svoje psychopaty zasloužil absolutorium. A poklonu si zaslouží i mladičká Dakota Fanning, což ale není zásluha Mandokiho. Oddychovka, co jede na půl plynu!! A mohla být mnohem víc drzá.. takhle slabší 3*. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Snímek byl natočen na motivy románu Grega Ilese „24 Hodin“. (Terva)
  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)

Reklama

Reklama