Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

URBAN 

všechny recenze uživatele

No je to dobrý projekt , ale myslím si že to na obrazovkách nebude dlouho protože to není zrovna téma které by mohlo zajímat více lidí , ale spíš takové užší publikum a navíc ústřední dvojici to zrovna dvakrát neklape . A ikdyž já do užšího publika nepatřím dívat se budu , ale jen kvůli toho co kdyby tam bylo něco co by se mi mohli líbit a neznal bych to . ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

Reklama

maxXxic odpad!

všechny recenze uživatele

Původní hodnocení 3*   S Tukanem a Ivou to mělo koncept, opravdu to bavilo a mělo to i nějaký ten informativní přínos.Nebál jsem se k televizi pro inspiraci zavolat, přítelkyni, sourozence nebo třeba i rodiče.     Nyní: Dle vyjádření režie přichází "nový koncept" pořadu, protože ten 3 roky starý už prej netáhl. Příjemný Mikoláš se sympatickou Ivou byli "upgradováni" nějakým buřtem z YouTube a rádoby zpěvákem jehož songy nikdy nikdo neslyšel. Součet jejich IQ odpovídá, tak zhruba jejich věku a skutečně se na to nedá dívat. Divákům jisto jistě nevadí změna konceptu po třech letech, ale pokles intelektuální úrovně na úroveň 3-8 let! Né každého zajímají pranky, cringe jokes a jiný youtube trash, kterým je nyní pořad skrz na skrz prolezlý. Jsou to prostě Parťáci 2.0 a přesně takové hodnocení si zaslouží, protože s Applikacema to již nemá nic společného. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Podle mě jsou Applikace hodně dobře pojmutý a zvládnutý pořad. Bavím se u něho, dostávám vždy slušnou dávku inspirací a co hlavně, můžu vše z pořadu ihned vyzkoušet. Že to je jen cílená reklama na Samsung, hTC, T-Mobile atd. atd....Je, a co má být? Na druhou stranu vychází i zdarma časopis Applikace, takže pohoda. Jen pořád váhám ohledně angažmá Fruhlingové. Mikoláš to je jasná volba, zábavný týpek, který přitom moc dobře ví, o čem mluví. Ona je na mě přeci jen občas trochu mimo, aneb řekněte mi, co mám říct a já to tak nějak řeknu...snad. Často i unuděnej výraz moc nepřidá na celkovém dojmu. Suma sumárum slušných 80%, soboty po obědě patří Coolu. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedený pořad o dobrých aplikacích, jelikož jich je mnoho a čert aby se v tom vyznal a pořad vám doporučí ty nejlepší z daného tématu. Sice některé jsou takové kraviny na chvilkové pobavení, ale najdou se i velmi užitečné apky. Moderátorské duo je povedené a dobře se doplňují a vtipkují. Hodnocení: 65/100. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama