Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Tukan sebral odvahu a rozjel to ve velkým. Tentokrát, ale bohužel bez Alžběty, což byl velmi špatný tah, protože přišel o spoustu nadržených díváků, včetně mě. Iva Fruhlingová není Bětka a ani asiatka s pěknýma kozama! :( Pořad by nezachránil ani její velký výstřih, no i když kdyby se přitvrdilo a natáčelo by se nahoře bez, klidně bych televizi zapnul i po dvacáté hodině. Co už... ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stahuji jednu hvězdu dolů z původního hodnocení, jelikož mám takový zvláštní pocit, jako by se tam témata stále opakovala a omílaly se stále stejné aplikace (hudba, vzdělání, fotografie..hudba, vzdělání, fotografie...a tak stále dokolečka dokola). AD 23.3. - stahuji hodnocení na jednu hvězdu. Dvojice nových moderátorů je fakt absolutní odpad a totálně zakopali to, co jakž takž udržovali v chodu Mikoláš a Iva. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Možná se tu dozvíme o několika nových aplikacích, ale před každou tou aplikací je velice trapný úvod moderátora a moderátorky, který se snaží danou aplikaci uvést, a který vlastně zabírá z pořadu 75% času a bohužel to není ani účelný ani vtipný a jediné k čemu mě to donutí, je přepnout na jiný program, gratuluji, dobře jste to vymysleli. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zmínilo spousty lidí, za dob původní dvojice Tukana a Ivy byly Applikace pohodový pořad, který měl i slušnou informační hodnotu. Bohužel s dvojicí Aleš a Dominik to nabralo sestupnou tendenci a spolu s výměnou Dominika za Veroniku se už propadl na úplné dno :( Hodnocení je tedy průměr mezi 4, 2 a 0 hvězdičkami jednotlivých dvojic. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama