Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tento pořad měl i rád (díky němu jsem si i pár zajímavých appek stáhl), bohužel co z toho stalo teď je opravdu nekoukatelné. Pořad se totálně odklonil od toho co měl dělat (a nejspíše i chtěl dělat) a sice recenzovat mobilní aplikace. Teď to není o ničem jiným, než, že dva puberťáci se snaží dělat "vtipy" (kdyby to aspoň bylo vtipné tvl). Připomíná to Hrajeme s Alim což byl pro primu nejspíše taky propadák, každopádně i to Hrajeme s Alim mělo úroveň, hlavně se to netvářilo jako "seriozní" pořad. 10% ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Možná se tu dozvíme o několika nových aplikacích, ale před každou tou aplikací je velice trapný úvod moderátora a moderátorky, který se snaží danou aplikaci uvést, a který vlastně zabírá z pořadu 75% času a bohužel to není ani účelný ani vtipný a jediné k čemu mě to donutí, je přepnout na jiný program, gratuluji, dobře jste to vymysleli. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patrně to není žádný důvod k chlubení, ale já skutečně neužívám žádnou aplikaci. Zřejmě proto mne zajímalo, o co přicházím a na pár dílů jsem se mrknul. Nic moc zajímavého jsem tam však neviděl - snad jen aplikaci zkoumající prdění v závislosti na konzumované stravě. Ta mi připadala praktická. Ani kvůli ní se však svého veterána, který přežije více než dva týdny bez nabíjení, zbavovat nebudu. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

První díl nic moc, druhý byl o poznání lepší. Myslím, že tento pořad dokáže poradit bo aplikací na smartphony je nepřeberné množství a ne každý se v tom chce přehrabovat sám a dobrou radu či doporučení uvítá. Překvapila Iva Frühlingová v roli moderátorky a po druhém díle už mi tam sedí. EDIT: Iva tam už nějaký čas není (kdo s kým ukončil spolupráci nevím) a pořad je aplikacích a je to v pořádku (i když některé apky protežujou, že je zmiňují často). Ale co v pořádku není jsou neherecké výkony Tučka, jestli si to vymýšlí sám nebo parta debilů je jedno, ale zbytečně to kazí celkový dojem z pořadu. Kdyby to moderoval normálně a radši si pozval hosta, udělal by lépe. EDIT 2: Po měsících nesledování pořadu jsem náhodou viděl část jednoho dílu a aktuálně to "moderují" dva debilové, kteří se snaží z toho dělat zábavný pořad či co. Prostě dokurvili v minulosti vcelku dobrý pořad. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama