Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa točí okolo policajta a dvoch bratov, ktorí sú na stope sérii tajomných vrážd. Vyšetrovanie ich privedie do prostredia nebezpečnej kartovej hry, v ktorej účastníci musia zabiť porazených, pretože ak tak neurobia, ich samotných čaká smrť. (misterz)

Diskuze

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

takže ted ještě dead end, maniu, farmera, maldorora, a le stirpe di caino a jsem spokojen, můžu umřít:-)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

tak film je konečně venku! 26.6.2014 15:07 jsem tu psal, že to vyšlo a trvalo to na den přesně rok, a film se objevil na cg! dokonce i odkaz na imdb už je tam kde má být ! jinak grindko "gone with the pope", je už taky venku, na cg to bude ale ještě nějako chvilku trvat, než se tam objeví.

Nějaký info o filmu:

Written and directed in 1986 by Hollywood veteran W.G. MacMillan (who appeared in the Dirty Harry sequel The Enforcer), this shot-on-video scuzz-sex-slice-and-dicer has long been described as the "holy grail of slasher movies," mostly for its sheer rarity among VHS collectors. Though it was an American production, Cards Of Death was briefly released on VHS exclusively in Japan before disappearing completely, without even a listing on IMDB. The BLEEDING SKULL! VIDEO release of Cards Of Death marks the first release of the movie on home video in the United States.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Ted už by bodly jen filmy Farmer (77), La stirpe di Caino (71),Gone With The Pope (10) a Mania (74) a mohl bych umřít:-)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Možná o nějaký ten měsíc, ale na datum přesně to zas nebude:-) Každopádně jen houšt, takových filmů není nikdy dost a, možná bůhví, třeba to bude pecka něco parádně trashovitého jako ogroff a nebo taky ne.

A ještě přikládám info co napsal známý darioargento ze cg:

"i doubt very much those selling a dupe of the tape own the rights, it should be classed as a bootleg release , just to fuck over those cunts".

Chápete to? Ilegální verze? Nevím co přesně měl na mysli, nějak tomu co napsal pořádně nerozumím.

Každopdáně žádost na cg se objevila už celkem 4x poprvé v roce 09, pak 12,13 a ted nedávno) a celkem pro všechny hlasovalo přes 60 lidí. Takže je to dost hlídaný film.

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Taky pěkné:-) Tady po tom filmu je trojitá request shánka na cg, takže to tady nesmí chybět:-) Zase jsme předběhli IMDb. Je to jako případ undrergroundového filmu "House Cuckoo", ale to bylo alespoň dostupné..

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Tak tohle je bezpochyby jeden z nejvíce temných / zřídka viděných filmů všech dob! Film není na IMDb, nějaké informace o filmu jsou snad ještě vzácnější než film sám o sobě, obal vhs je přeci jen znám. Prý to bylo vydáno v Japonsku (label Sony, ale pouze snad jako nějaké nájemní vhs. A někdo prý viděl prodávat kopii tohoto filmu za 200 USD! http://z9.invisionfree.com/THE_CINEHOUND_FORUM/index.php?showtopic=2085&st=0

na příspěvěk reagoval cunesk8

Reklama

Reklama