Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Believe or not, but Daredevil is our true public enemy!" Niet pochýb o tom, že finálna séria Daredevila ohromne prekonala tú prvú, ale aj napriek tomu už nedosahuje takých vysokých kvalít, ako tá druhá. Síce neskutočne narástol počet "holy shit!" momentov a tiež pribudlo aj niekoľko nových, naozaj prepracovaných postáv (špeciálny agent Nadeem a potom aj FBI agent Ben Poindexter) a dokonca aj príbeh je zo všetkých sérii práve v tejto úplne najlepší a najrealistickejší (ale výsledný dojem bol u mňa predsa len lepší v Punisherovskej sérii)... Doteraz bolo v tomto seriáli zvykom, že každá séria mala ako tak uzavretý koniec (inými slovami, nekončila "cliffhangerom") a tým pádom som to od tejto očakával dvojnásobne (keďže je posledná), ale v závere si seriál nechal mierne pootvorené dvierka, aby naň potom mohol nadviazať (dúfam, že už budúcoročný) seriál Daredevil: Born Again... Ale to v konečnom dôsledku vôbec nevadí, pretože to, čo sledujeme od začiatku až do konca mňa osobne naozaj bavilo. Máme možnosť sledovať príbeh muža, ktorý stratil všetku nádej a padol na absolútne dno, ale postupne sa snaží z tejto priepasti dostať von... Je jasné, že takáto cesta je omnoho lepšia, ako keby sme už od začiatku mali sledovať neporaziteľného machra a som rád, že aj tvorcovia si to uvedomili. Celé Daredevilovo (a vlastne aj Mattovo) znovuzrodenie je mimoriadne veľkolepé, počínajúc útekom z väznice v štvrtej epizóde až po finálnu porážku v epizóde č. 13. K tomu pridajme ešte množstvo ďalších dejových liniek (niektoré sú zaujímavejšie, iné menej), z ktorých sú niektoré naozaj mimoriadne ponuré a uveriteľné, ale aj tak všetky vedú naspäť ku Fiskovi a Daredevilovi. V skratke, tretiu sériu "Diabla z Pekelnej Kuchyne" som si naozaj vychutnal a s čistým svedomím môžem povedať, že ma ohromila... A preto ju odporúča minimálne 9 FBI agentov z 10... "In front of this God, I would rather die as the Devil than live as Matt Murdock." ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na hloupoučký a naivní konec 3. série se jedná o další kvalitní dílo, co nám netflix ještě v dobách jeho největší slávy (a kvality) v roce 2018 přinesl. Postavy uvěřitelné, děj sice pomalejší než ve 2. sérii, ale svým detektivním pojetím se podobně jako u 1. série jedná o kvalitní podívanou. Musím zde vyzdvihnout postavu speciálního agenta Nadeema, který mě už od 1. dílu bavilo sledovat. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kingpina pokladám za jedného z najlepších marveláckych zločincov. O čo menej oplýva špeciálnymi schopnosťami (vlastne žiadnymi neoplýva), o to je zákernejší a nebezpečnejší. V tretej sérii Daredevila je už ale jednak priveľa, jednak mám pocit, že tvorcovia túto legendárnu postavu uchopili trochu inak, než aké by jej bolo charakterovo prirodzené a jednak sa mi z tých jeho moralizujúcich kecov (to neznášam najviac, keď mafiáni hovoria o etike a cti) už okolo tretej časti otváral nožík vo vačku. Bullsay je predvídateľný, nudný a nezaujímavý a čo je najdôležitejšie, jeho vrhacie schopnosti sú až na jednu bitku v redakcii novín obmedzené na minimum, čomu dosť dobre nerozumiem. Karen a Foggy sú občas dosť otravní, ale vzhľadom na to, že z Matta sa stal (aspoň dočasne) v tretej sezóne iný/nový človek, sú to len oni dvaja, ku komu tu môžeme vzhliadať. Paradoxne, najlepšou epizódou je tá prequelová o Karen, ktorá s dejom takmer nijako nesúvisí a v ktorej sa Diabol z Hell´s Kitchen mihne až na samom konci (čo je dosť wtf, keď si to tak vezmete). Strašne ma iritovali aj mimoriadne naivné predstavy tvorcov o fungovaní súdneho systému, domáceho väzenia a FBI. Tretia séria je najslabšia, miestami je to až na 40%. Akcie je pomerne málo a je tu síce ďalšia chodbová scéna, ale tým z prvej a hlavne druhej série sa nevyrovná. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší i nejlepší momenty v dějinách seriálu ve třetí sezóně, u níž výšku jejích nejlepších momentů bohužel vyváží propady ochotnických zvratů a zbabraných linií vedlejších postav. Tahounem série je nenápadný, ale o to chytlavější "dobrý muž, který špatně odbočil a už se vezl" Ray Nadeem. Jediná figura, která je dovedená k působivé pointě. Pro mě celou sezónu ruinuje strašlivě odfláklý poslední díl a pocit, že Matt je ve svém seriálu jen černý pasažér. Poprvé mě můj oblíbený seriál ve výsledku spíš zklamal. Pokud chtěli tvůrci udělat temný, civilní a těžkotonážní kolos, měli se víc učit u Punishera. Ten totiž nikdy nesklouzl k béčkovým twistům a cimrmanovským odhalením. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Při souboji v kostele Bullseye (Wilson Bethel) hodí po Daredevilovi (Charlie Cox) misku. To je narážka na film Daredevil (2003), kde při dost podobném souboji mezi Daredevilem a Bullseyem v kostele, Bullseye po Daredevilovi hodí totožnou misku. (Knowho)
  • Intro seriálu se objeví až ve 13. minutě. (orionn12)
  • V předchozí epizodě The Perfect Game (2018) si na konci Dex (Wilson Bethel) poranil pravou ruku, když praštil pěstí do zdi. Hned na začátku šesté epizody má ale ruku naprosto v pořádku. (BaronDevil)

Reklama

Reklama