Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola skôr 70%, než 80%, druhá je skôr 90%, než 80%. Výrazných plusov je viacero. V prvom rade, tvorcovia už vedeli, do čoho idú a čo robia a že to robia dobre a že to na prvý raz malo úspech, takže na druhý raz dostali zrejme vyšší rozpočet a hlavne voľnejšie ruky. Vďaka tomu je druhá séria miestami až jemne fenomenálna. Kým v prvej sérii, čo sa akcie týka, zaujala len chodbová scéna, tu je vynikajúca akčná sekvencia snáď v každej časti. Ďalšími veľkými plusmi sú nové postavy Elektra a predovšetkým fantastický Punisher. Za mínus by som označil stále pretrvávajúci bizarný dojem z kuriózne vyľudnených newyorských ulíc a uličiek a scenár, ktorý sa ku koncu mierne rozpadáva a na niektoré zásadné otázky neodpovedá, čo tvorcovia síce akiste urobili preto, aby si v rukáve nechali pár dobrých kariet pre tretiu sériu, ale skrátka to vadí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po druhé sérii si seriál udržuje vysokou kvalitu,i když absence Wilsona Fiska je velmi znatelná.Na místo něj se ve druhé sezóně objevují dvě nové kladné/záporné postavy Elektry a Punishera,přestože jsou zdařilé,Fiskovo charisma jim chybí.To,co v seriálu rozhodně nechybí,je pokračující vývoj jednotlivých postav,zvláště to platí pro postavu Karen Page.Pokud jde o akční scény,daleko zajímavější mi připadají ty Punisherovy než boje s armádou mrtvých/nemrtvých nindžů,taky mě potěšilo obsazení Clancyho Browna,i když nám dlouho nevydržel.Už se těším na třetí řadu! ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takže priznám sa, že prvú sériu som nevidel (tieto lacné seriály so superhrdinami ma nelákajú), ale túto druhú sériu som začal sledovať, pretože sa v nej mal objaviť Punisher hraný mojím najobľúbenejším hercom Jonom Bernthalom. V skutku musím uznať, že tá postava bola neuveriteľne skvelá a priznajme si, že hlavne kvôli práve Jonovi. Niet divu, že potom vznikol seriál The Punisher s Jonom v hlavnej úlohe. Každá jedna epizóda je vyšperkovaná a človek si priam pýta Punishera, aby sa už konečne objavil na plátne. Akcie je požehnane, o tom žiadna. A navyše je to celé veľmi emotívne, pretože vieme všetci, čo sa Punisherovi stalo. Respektíve jeho rodine. Skvelou ženskou postavou je sexi blondínka, ktorú hrá krásna Deborah Ann Woll. Rozhodne neľutujem, že som sa na Punishera pozrel aj v seriáli Daredevil, pretože seriál The Punisher na to v podstate nadväzuje. (Videné: december 2016 / január 2017 ..Hodnotenie: Epizódy 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13 ***** / Epizódy 5,11 **** ) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhrál sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama