Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Tady se už perfektně ukázalo jak Daredevil opravdu umí být zábavný a fungovat jako skvělý seriál. Zakomponování Punishera se výborně hodilo do krámu a tohoto drsnýho božana hraný Jonem Bernthalem opravdu miluju. Klan "The Hand" taky opravdu skvělá zápletka, která se mísila i s Elektrou, kterou opravdu miluju jako postavu, a jak se tvůrci rozhodli ji pojmout. Mám rád tu dynamiku mezi ní a Mattem. Oba to jsou staří známí a mají společnou minulost skrze Sticka. Akce je zde opravdu špičková a netřeba rozvádět. Série je dramatičtější a napínavější a dovolím si tvrdit, že mě bavila ze všech nejvíc. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 100%. Už prvú sériu som porovnával s Batman Begins, no a táto druhá ako už niekto povedal je ako The Dark Knight. A ja s tým plne súhlasím. Až na to, že toto ma lepšie akcie, ale dosť bolo porovnávania. Už prvá séria ponúkla výborný príbeh, záporáka a postavy a tu v druhej sérii je to ešte všetko dva krát lepšie. Akcie sú stále oku lahodiace, no tento krát sú ešte viac vygradovanejšie. Samotná postava Daredevila je znova výborná, ale čo prevyšuje túto sériu nad tu predošlú je perfektný Frank Castle a nádherne akčná Elektra. Doslova strhujúci zážitok. Vynikajúce, bravo, tlieskam. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takže priznám sa, že prvú sériu som nevidel (tieto lacné seriály so superhrdinami ma nelákajú), ale túto druhú sériu som začal sledovať, pretože sa v nej mal objaviť Punisher hraný mojím najobľúbenejším hercom Jonom Bernthalom. V skutku musím uznať, že tá postava bola neuveriteľne skvelá a priznajme si, že hlavne kvôli práve Jonovi. Niet divu, že potom vznikol seriál The Punisher s Jonom v hlavnej úlohe. Každá jedna epizóda je vyšperkovaná a človek si priam pýta Punishera, aby sa už konečne objavil na plátne. Akcie je požehnane, o tom žiadna. A navyše je to celé veľmi emotívne, pretože vieme všetci, čo sa Punisherovi stalo. Respektíve jeho rodine. Skvelou ženskou postavou je sexi blondínka, ktorú hrá krásna Deborah Ann Woll. Rozhodne neľutujem, že som sa na Punishera pozrel aj v seriáli Daredevil, pretože seriál The Punisher na to v podstate nadväzuje. (Videné: december 2016 / január 2017 ..Hodnotenie: Epizódy 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13 ***** / Epizódy 5,11 **** ) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Číslo případu, které Karen (Deborah Ann Woll) přečte Frankovi (Jon Bernthal), je 211974, vyšetřování vraždy jeho rodiny. 211974 volně vychází z data 2/1974. Únor 1974 byl prvním vystoupením Punishera v komiksu „Amazing Spider-Man # 129“. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama