Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Možno so mnou nebude každý súhlasiť, ale Mother´s Day je napínavá i krvavá "disturbing" záležitosť kdesi medzi slasherom a exploitation. Takú tu naozajstnú horrorovú atmosféru filmov z počiatku osemdesiatych rokov len tak nenavodíte, výborná a v tomto type filmov nečakaná je i pomsta v závere, a geniálna je i úplne záverečná pointa. Pre mňa jeden zo zásadných horrorov. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že stejně jako Toxickým dětem tu všichni dávají automaticky o hvězdičku nebo dvě míň jen proto že film je od Tromy. Přitom Den matek je opravdu výborné hixploitation. Tři holky si vyrazí do lesa zavzpomínat na vysokoškolské léta v pohodovém komediálním stylu, ale zhruba od třetiny musí čelit šílené mamince a jejím dvou buranským synům s vojenským výcvikem. Holky jsou sympatické, burani správně šílení, nechybí spousta krvavých scén (ty ruce) a ve finální části "teď se pomstíme" se to mění v takový masakr, že musím zvednout původní tříhvězdičkové hodnocení na čtyři. Tenhle film si rozhodne 44% nezaslouží. A scéna "já jsem nemocný člověk" je naprosto strhující. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Punk smrdí! Disko je blbý!" Na "normální" komediální horor trošku více ujeté, na tromácký horor málo ujeté. Ujetá máma s dvěma ujetými syny nahánějí tři holčiny. První půlhodinka je taková trochu o ničem, romantická výletní road movie o třech holčinách, pak to trochu přitvrdí a ke konci to přitvrďuje trochu více. Ale přitom mi pořád připadalo, že se ten film stále nějak drží při zdi, že se mohl rozjet mnohem více. Je tu pár dobrých scén (lanem rozřezané dlaně, pošťuchují se bratři ohledně punku a diska, jejich hrané scénky s obětí před mámou), přesto ale film tak nějak proběhne a nic nezanechá. Já mám ale Tromácký sračky rád, takže určitě zklamanej nejsem. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Podle úpoutávky jsem si představoval úplně něco jiného (a tak jsem si to pustil až skoro po měsíci co jsem to dostal od kamarádky). Překvapilo mě to, jak je to solidně natočené a zahrané (tím myslím tu rodinku sadistů). Bohužel film má nic moc úvod a závěr, ale prostřední třetina je velmi podařená. Den matek je přesně tím filmen, za co lidstvo jednou skončí v pekle, film co musí odsoudit každý normální člověk a filmový fanoušek oněch normálních filmů. Pro milovníka pokleslého braku je však tato podíváná zcela průměrná. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt tragicky, nevzpominam si na horsi film od Tromy. Problem je, ze clovek ceka spoustu prasaren a uchylnej humor, ale tady neni ani jedno. Za celej film tu umrou tusim tri lidi a to jeste ne nijak odporne a nejaky vtipy se tu taky moc nevyskytujou. Je sice fakt, ze maminka a dva synacci sou slusny posuci, ale zadnej extrem to neni a jelikoz hlavni hrdinky jsou nesympaticky, tak sem vic fandil spis tem zabijakum. Proste devadesatiminutova nevtipna, nestrasidelna desne levne vypadajici nuda. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Film stál jenom 150 000 US dolarů. (Halloween9)
  • V domě kde bydlela filmová maminka bylo doopravdy nalezeno mrtvé tělo. (Halloween9)
  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)

Reklama

Reklama