Reklama

Reklama

Ohnivé tornádo

(TV film)
  • USA Fire Twister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nastražená výbušnina zničí cisternu u Los Angeles. Po výbuchu vznikne ohnivé tornádo, které se nezastavitelně řítí městem a likviduje ho. Skupina aktivistů ho chce zastavit. Zjistí přitom, že tornádo nevzniklo náhodou... Parta aktivistů se chystá v Los Angeles vyvěsit transparent proti naftě na cisternu u města. Na cisterně je však připevněna bomba, po jejímž výbuchu se na ně začne valit ohnivý twister – tornádo tvořené ohněm. Barbie, Carla, Jason a Scott se schovají do tunelu a nic se jim nestane. Když vylezou, vidí v dáli ohnivé tornádo pohybovat se městem a rozhodnou se varovat místní obyvatele. Náhle do nich začnou střílet lidé, kteří připevnili výbušninu na cisternu. Skupině se s pomocí místního pracovníka Anthonyho podaří z místa ujet a zamíří k tornádu...
Tornádo se už dostalo do města, bere s sebou lidi a ničí majetek. Skupinka zachrání matku s dcerkou, pak je ale najdou střelci a chtějí je zabít, aby nemohli být identifikováni. Firma SINKO vlastnící cisternu vyrábí eko paliva. Její ředitel Mitch Garber řekne novinářům, že parta aktivistů jsou teroristé, kteří upevnili na cisternu bombu a rozpoutali tornádo. Ve skutečnosti to byl on, kdo si najal zabijáky, aby nechali cisternu vybuchnout. Zabijáci zatím partičku aktivistů dopadnou a chtějí je zabít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ono je blbý, když jedeš po ulici a přehlídneš stometrový ohnivý tornádo. Jestli to nebude tim, že ze scény na scénu mění svou velikost. A způsob pohybu. A tak. Nefalšovanou zábavu nicméně obstarává výskyt ojedinělých hereckých exponátů - obzvláště nekonečně komických terminátořích ksichtů padouchů, kteří ve čtyřech lidech netrefí z několika metrů žádnou z pěti o útoku netušících obětí... ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to by stačilo. Mám za sebou hodinu a víc už fakt nedám. Po pravdě očekával jsem už dopředu otřesnou odpadní ohavnost kde bude v hlavní roli úřadovat velký Casper Van Dien z jehož výkonu se poblijem, ale i ta nejhorší očekávání byla překonána. Po pravdě pustil jsem si to jenom jako zvukovou kulisu na dojezd kocoviny po prachmizerným fotbale ČR vs Turecko a cítím se být správně doražen, takže svůj účel to splnilo. Abych byl upřímnej, tak jsem o vysílání tohoto skvostu na Prima cool neměl ani šajnu a zjistil jsem to náhodou při listování tv programem ve kterém jsem hledal již zmíněný fotbalový přenos a holt jsem neodolal připomenout si jaké, že úžasné zázraky současné zetkové kinematografie to kupují domácí veřejnoprávní stanice. Ve skrytu duše jsem doufal aspoň v nějakou tu nechtěnou vtipnost, ale to jsem si naběhl. Do hajzlu s tím.0% ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Teda smolný den na výběr titulů. Hotová amatérská katastrofa! O tomhle díle nemluvě, protože aby mě honilo hořící tornádo furt dokola a nikdo si toho přes půl filmu ve městě nevšiml? S tím jděte dopr*dele! Herecké výkony nemluvě a co teprva dialogy! Ha, na pobavení dobrý, jinak průser jako prase! 0% ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak ubohé, že to až bylo zábavné. Uvažoval jsem, jestli bych dokázal vymyslet ještě větší pitomost, a napadlo mě toto. Začátek filmu: Po ulici v Praze jde hodně starý senior. Najednou asi tak sto metrů před ním vybuchne chodník a ze země začne vytékat žhavé magma. Probudila se tam totiž sopka, o jejíž existenci se nevědělo. Muž se zastaví, pak jde blíž, hledí na to a dumá, jestli se jedná o žulové nebo čedičové magma. V době, kdy chodil do školy, se totiž učil, že existují tyto dva druhy magmatu. Že podle novějších poznatků existuje pouze jeden druh magmatu a vznik té či oné vyvřelé horniny závisí na tlaku, teplotě, pH a také na tom, kudy magma pod zemí teklo, není starci známo. Tento nedostatek geologické osvěty se mu stane osudným. Běží úvodní titulky. Protože v Čechách žijeme v malých poměrech, je i sopka malá a nevydatná a produkuje jen skrovný magmatický potůček. Nicméně zde chybí zkušenosti, jak sopkám čelit. Urychleně se sejde vláda a začne řešit, co by se s tím mělo dělat. Převládne názor, že když to samo začalo, tak to také samo skončí; vždyť i s covidem tomu tak bylo. Pro jistotu aspoň nařídí občanům nosit roušky na ochranu před sopečnými exhalacemi; však ve skladech ještě nějaké zůstaly. Na webu se diskutuje, jestli za sopečný výbuch může Putin, Babiš nebo američtí imperialisté. No a tak dále. Pro dosažení zamýšleného uměleckého účinku by bylo zapotřebí, aby se režie ujal co nejméně schopný režisér. Naštěstí u nás máme neschopných režisérů tolik, že bychom je mohli přehazovat vidlemi. Určitě by se z nich dalo vybrat... ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, kde Casper Van Dien dokonale sedí. Nepozeratelné Z-tko, totálna blbosť, kde sa nedá nič pozitívne vypichnúť. V tomto filme bolo všetko, ale že všetko úplné zlé. No možno nie, sejmutie vlezlej reportérky bolo štýlové a na takýto typ film dosť brutálne. Ale inak, pane bože, prečo som to musel pozerať?? ODPAD!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama