Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (67)

haj 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce výborný, souboje i kaskadérský kousky jsou tvrdý, syrový, choreografie slušná a ani příběh vyloženě nenudí. Škoda, že Loren Avedon nehrál tehdy ve víc filmech, co se týče bojovejch schopností ve filmu, tak mi z neasiatů přišel nejšikovnější a jeho Karate Tiger 3-4 v akci o tolik nezaostávaly za velkou částí asijský konkurence. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dalsia z klasik karate becok zacina ako nejake rodinne drama. dvoch rozhadanych bratov da dohromady az vrazda ich otca a ich spolocna cesta za najdenim jeho vraha, ktora je lemovana sem tam slusnymi akcnymi scenami, niektore z nich su priemerne vdaka slabej rezii a choreografii co vsak vynahradzuje zaverecny suboj v hangari. loren avedon je zarucena poistka kvalitnej (v ramci zanru) zabavy. i ked dost tu rozculuje "telenovelovska" hudba a celkom priemerny hlavny zaporak Franco, ktory je dost gay. ps: vzdy som mal za to ze vitali a avedom su slusny karate gymnasti tak je trocha zarazajuce ze pri svojich subojoch casto pouzivaju doublerov:-( ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygr, který umí karate potřetí. K Avedonovi nám tentokrát přibylo další herecké mehlo jménem Keith Vitali a oba se celou dobu předhánějí v tom, kdo předvede debilnější grimasu. O prsa čínské gymnastky u mne nakonec vyhrál Vitali, jehož mimické škleby se nedají rozumným způsobem popsat, pro představu doporučuji snad jen návštěvu zoologické zahrady s prohlídkou pavilonu opic při krmení. Nu ale k ději, Avedon je s opicí v bratrském svazku, ale moc si nerozumějí a posunky nepomáhají. Celou situaci se snaží vyřešit jejich otec, který má filipa, narozeniny a průpravu z CIA, je však na(ne)štěstí odpraven blonďatým metrosexuálem a oba bratři jsou nuceni překonat své mezidruhové bariéry a pokusit se dostat onomu blondýnovi na kobylku. Nakonec mu na ni vleze opičák, protože jej kdysi šimrávala na bříšku a je to nostalgická sodomistka. Avedonovi se mezitím daří infiltrovat v přestrojení za drsňáka blonďákovu bandu a vše by dopadlo skvěle, kdyby ovšem jejich papá nekamáradil s ošklivým Krhounkem... A jen krátce recenzoidně: Trojka je o fous, opici a průhledné doubly v bojových sekvencích horší než díl předchozí, hvězda tedy padá dolů. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Rozhodně teda lepší než druhý díl, který byl vyloženě uhozený, bohužel i tady se opakuje záležitost s tím že začátek vypadá na zajímavý akční film s klasickým námětem o pomstě. Jenže scénáristé si nějak neumí poradit s prostředkem děje, film začne prostě nudit. Konec spojený se záchranou prezidenta si mohli klidně taky odpustit, to tam bylo přimíchané zbytečně. Avedon byl asi dobrý karatista ale o to byl horší herec, i když to nebylo až tak hrozné jako ten druhý ( Keith Vitali ) na hereckých schopnostech ale tyhle filmy nestáli. 35% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"KDE JE TEN CHLAP ANGEL?" "ASI TO BUDE ŇÁKEJ TEPLOUŠ"! Za hodnocení dějové linky a hlubší myšlenky bych navrhoval dvojitou otočku s výskokem a lokýtek od mého oblíbence L.Avedona!! Já chtěl akci, skvělou choreografii bojových scén a občas se zasmát (hřeben v zadní kapse kalhot a agent CIA, který se vždy zaručeně pozná podle zrcadlovek z TOP GUNU). Toho se mi dostalo v plné míře a jsem spokojen! L.Avedon s K.Vitalim tvoří dokonalou bratrskou dvojici (a to nemluvim jen o fyz podobnosti). Záporák , který byl jistě předlohou pro Simona Phoenixe? Proč ne? Skvěle zapadl a při závěrečné scéně dva na jednoho mu i na chvilku fandim! Film má tempo a zmiňuji, že co se týká bojových scén, jsou pro mne v serii KARATE TIGER Pokrevní bratři číslo 1. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Niekoľko krát počas filmu si môžete nad hlavami hercov všimnúť mikrofón. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama