Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Béčkový Jason Bourne smíchaný s podprůměrnou sci-fi látkou, do které se z nějakého důvodu angažovali áčkové filmové hvězdy. Na filmu Criminal je špatné skoro všechno. Od praštěného střihu, přes nepochopitelné chování všech postav, konče u nezajímavého příběhu. Pár světlých momentů se zde sice najde, avšak ani to nic nezmění na tom, že Criminal je zbytečným nábojem, který se zcela minul účinkem. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně nezáživně napsaný a natočený thriller s minimem akce. Scenáristé Skály napsali po letech její slabý odvar říznutý Tváří v tvář a nezachránil to ani rutinní rejža, ani nejluxusnější casting široko daleko, samozřejmě těžce nevyužitý, protože kromě tradičně fajn Costnera nikdo nemá co hrát. Sledovat Costnerovu postavu s jejím vnímáním světa přitom mohlo být dostat zajímavé i bez toho sci-fi bazmeku, ale holt by to chtělo schopnější tvůrce. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zrucne natocena blbost. A kevin Costner /Tanec s Vlky, Postman/ v roli chlapa, ktory takmer prizabije niekoho len preto, ze sa predbehol v rade. Teda prizabit niekoho za toto, to je moc silne kafe, stacilo v klude vytat 2 - 3 hajzlovou kefou cez Papulu. Pouzitou, pochopitelne. Krasny dokaz toho, ze taky Scott Adkins je king v b filmoch a arenovkach a la Undisoutted, ale v regulernom a-ckovom filme stale a dlhodobo taha za vyrazne kratsi provaz. Zapletka okolo jadrovych zbrani je nudna, nevtiahne, par akcnych scen je na urovni, ale ani tie to nezachrtanili : 40 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to nebolo dobré. Niektorí priaznivci tú chvália, že ide o dobrý akčňák. Ja som neočakával od tohto filmu veľa, tak ako všeobecne so stárnucím Costnerom ani nečakám. Ale toto nevyšlo ani na to, že ide o tak jednoduchý žáner. Pri akčnom filme by ste sa nemali nudiť. Tu sa to ale mnohým nepodarí. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama