Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Zajímavosti (79)

BoJack Horseman - BoJack nenávidí armádu (2014) (epizoda) (S01E02)

  • V čase 9:27 můžeme vidět obraz zobrazující Bojacka, jak plave v bazénu, mezitím co ho druhý Bojack pozoruje. Jedná se o referenci na obraz anglického malíře Davida Hockney s názvem „Portrait of an Artist“. (Shizle)

BoJack Horseman - BoJack nenávidí armádu (2014) (epizoda) (S01E02)

  • V čase 12:58 můžeme vidět obraz zobrazující pět tančících zvířat. Jedná se o upravenou verzi obrazu „Tanec“, který namaloval francouzský malíř Henri Matisse. (Shizle)

BoJack Horseman - Teleskop (2014) (epizoda) (S01E08)

  • V čase 11:30 můžeme v Bojackově obýváku vidět tři obrazy, které odkazují na různá díla amerického malíře a pouličního umělce Keitha Haringa. Obrazy odkazují na díla „Heart“, „American Flag“ a „Untitled“. (Shizle)

BoJack Horseman - Depresivní konec (2014) (epizoda) (S01E11)

  • Postava knižního nakladatele tučňáka má na svém pracovním stole hrnek s nápisem: „WORLD'S 3RD BEST DAD.“ Jedná se o referenci na podobný hrníček s nápisem: „WORLD'S BEST BOSS,“ který má Michael (Steve Carell) v seriálu Kancl (od r. 2005). (Shizle)

Reklama

Reklama