Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Recenze (32)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack se chvíli dost hledal (seriál polovinu řady, titulní cynický, sebedestruktivní kůň desetiletí), postavy představil přes alkoholové excesy a sobecké naschvály, tudíž nešlo si k nim hned najít cestu. Jakmile ale do popředí protlačil smysluplné (vážné) zauzlení, dokázal skrz sarkastický humor a satirický obraz Hollywoo-u probudit opravdové city i v nitrech jednoduše animovaných antropomorfních zvířat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Phinease & Ferba nebude seriál žádným extra překvapením, pro ostatní povětšinou sprostě mluvící kůň Bojack (skvělý Will Arnett) patrně ano. Hláškami a popkulturními narážkami se rozhodně nešetří (Quentin Tarantulino ftw!) a sice mi trvalo více než rok se první sezónou prokousat, nyní už jsou Netflixu titulky, takže to půjde rychleji. Mohu doporučit, mnohem lepší než přehypovaný Rick & Morty.. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (7,5/10). BoJack Horsemana jsem měl v hledáčku již delší dobu. Byl jsem v mnohých epizodách opravdu mile překvapen a místy až šokován, jak dokáže seriál tančit na hraně satiry a komedie. Postava BoJacka má nepřeberné množství vrstev, kterými se divák postupně prokousává a objevuje další a další jeho osobnosti. Hlasy hereckých hvězd tomu dodávají na šťávě a divák se na tu genialitu nedokáže vynadívat. Tím, že jsou tady ve většině případů zvířata, tak vtipné narážky jsou originální a v životě jsem tohle nikde neviděl. Zajímavá animace je taktéž velkým lákadlem. Jsem zvědavý, co další epizody nabídnou, ale už teď můžu z jistotou říct, že tohle bude hodně kvalitní podívaná. Nejlepší epizoda: Zoës and Zeldas (S01E04) ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Life is a series of closing doors, isn't it?" _____________ Zo začiatku som mal celkom problém naladiť sa na tú správnu nôtu – animácia mi moc nesedela, kombinácia ľudí a zvierat ma trochu zmiatla a príbeh ma v prvých epizódach nijako obzvlášť neoslovil... Neskôr som si však na toto všetko už dokázal zvyknúť a od nejakej šiestej alebo siedmej epizódy ma BoJackov svet konečne poriadne chytil! Paralely a prepojenia na náš svet mi začínali pripadať čoraz viac geniálne a dômyselnejšie a ku koncu som si sledovanie tohto seriálu už skutočne užíval (bonusovú, vianočnú epizódu nepočítam)! Prvej sérii dávam 7 písmen "D" z 10 a aj napriek slabšiemu rozjazdu som naozaj zvedavý na to, ako bude BoJackov príbeh pokračovať! ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 1. série – 85% Velmi průměrný pilot a celkový rozjezd seriálu. Nicméně ještě jsem asi nezažil, že by se seriál graduálně díl od dílu zlepšoval. U mě proběhla gradace zhruba v 10 díle sezóny. Ačkoliv následující díl a finále je pro většinu lidí to hlavní, já se k této části stavět nemůžu. BoJack Horseman pro mě bohužel není dost relatable. Nebo spíš naštěstí? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (79)

  • Bojack spomína Linusa a jeho deku, je to odkaz na Vánoce (1965). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama