Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

BoJack se po malých krůčcích blíží vysvobození, když ho pobyt v léčebně donutí uznat chyby a začít je napravovat. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 6. série – 100% Ačkoliv mě tato série nebavila tolik, jako některé předešlé, musím dát kredit tam, kde si kredit zaslouží dát. Poslední série, i když musela být lehce uspěchaná, skončila skutečně v tom nejlepším. Tvůrci ze sebe vymáčkli scénáristické maximum. Zároveň také skončila tak, jak se od takového seriálu dalo očekávat - surově realisticky. Takové konce u seriálů nevídám moc často. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animovaných seriálů, určených spíše pro dospělé publikum, jsem viděl už poměrně dost, ale žádný mě nedokázal tak pohltit jako právě BoJack. Teda zejména svou čtvrtou a pátou řadou, ta poslední je rovněž hodně silná, i vzhledem k tomu, že jste celou dobu v nervech, jak to s tím naším průšvihářem nakonec skončí. Najde se tu v těch 16 dílech ovšem i pár půlhodinek, které už mi přišly nadbytečné, především ty s mou velmi neoblíbenou Diane. I tak jsem ale BoJacka zaslouženě šoupnul do mé seriálové top desítky. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je konec. A to opravdu na vrcholu. Tvůrci i v poslední řadě ze sebe dostali maximum a celý seriál je zakončen jak jsme u BoJacka zvyklí. Realistický hořkosladký závěr, který musel uspokojit každého diváka. Budu vzpomínat jen v tom nejlepším, protože BoJack Horseman se řadí mezi smetánku televizní tvorby. 9/10 ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné zakončenie jedného z najkomplexnejších a najprepracovanejších seriálov televíznej histórie! Príbeh každej jednej postavy sa svojim spôsobom uzavrel (až na jedinú výnimku, pri ktorej to tak je asi najlepšie), pri čom sa v ňom geniálne poprepájali súčasné udalosti s tými z predošlých sérií... BoJack naposledy dokazuje, akým výnimočným seriálom v skutočnosti je - toľko životných právd som ešte nikdy v žiadnom filme alebo seriáli nevidel! Bude mi to neskutočne chýbať, všetky dobré veci však musia niekedy skončiť... Určite odporúčam všetkými desiatimi! Bola to ohromná jazda, tak ako aj život samotný... _____________ "It was nice while it lasted, right?" ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitola končí. Kapitola 6. série. Jednoho seriálu. Jedné životní éry. Ke mně se BoJack dostal v podstatě teprve před dvěma lety. Jsou lidé, kteří ho sledují prakticky od začátku. Nedokážu se vcítit do jejich kůže. BoJack přinesl do mého života humor i naprostou filozofii něčeho existencionálně nadpozemského. Je to seriál, který neosloví každého. A i když někoho osloví, tak ne vždy to může být 100% věrnost. I přesto to byla neskutečná a nezapomenutelná jízda. Bylo to něco víc. Něco výjimečného. A je po všem. Dost divně, těžce a zvláštně se to popisuje a dělá se nad tím tečka. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (5)

  • Hned na začátku epizodu můžeme při pohledu z okna restaurace vidět billboard s parodujícím nápisem: „Pulp Fiction,“ odkazující na film amerického režiséra Quentina Tarantina, Pulp Fiction (1994). Navíc se postavy zrovna nacházejí ve velmi podobné restauraci, v jaké Pulp Fiction začíná a i končí. (Shizle)
  • V Bojackově pokoji se nachází kniha s názvem „Of Mice and other Mice“. Jedná se o referenci na knihu s názvem „Of Mice and Men“ od amerického spisovatele Johna Steinbecka. (Shizle)

Reklama

Reklama