Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Hráči rozohrajú zaujímavú, 86 minút dlhú hru slušným Stalloneho prológom a peknými titulkami. Príbeh zaujme už od začiatku, udrží si dobré tempo a príjemnú atmosféru pri ktorej sa nedá nudiť. Na Stallona si síce musíme počkať až do 40. minúty kým sa na plátne ukáže v plnej paráde a v dobrej úlohe, ale za ten čas si film bez problémov vystačí aj bez neho. Napokon je tu mnoho dalších dobrých hercov, ktorý majú zaujímavé úlohy ako napr. Stuart Townsend, sympatická Thanie Newton a poteší aj Jamie Foxx s Gabrielom Byrnem. A samotného Stalloneho úloha je tiež dosť dobrá a zaujímavá, Sly nesklamal aj ked´ si myslím že ako hlavná hráčska legenda pokru tu moc nevynikol a nebudil príliš rešpekt voči ostatným, ale je aj tak dosť dobrý. Film má aj príjemnú, "hazardnú" atmosféru, celkovo na mňa pôsobil veľmi dobrým a slušným dojmom. Hráči je príjemná dráma, s pár slušným poker scénami nad ktorými vedie tá záverečná, ale aj film s dobrým príbehom ktorý zaujme, kvalitnými hercami a hudbou, ktorá spríjemní pozeranie. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti karetních her končí někde u kanasty a i ta už je pro mě vrcholem hráčského umění, takže poker neumím a ani nechápu. Ale jako mě baví filmy o baseballu či americkém fotbale, čili sportech, kterým nerozumím, tak mě bavilo i tohle. Zápletka byla sice šablonovitá až běda, ale prostě to mělo koule, výborného vymahače, závěrečnou hru, při které jsem ani nedutal a hlavně, hlavně to mělo herce. Všichni do jednoho zahráli výborně, takže se nemá cenu vyzdvihovat konkrétní jména. Každopádně je to snad první film, kdy Sly nedá nikomu ani facku. Příjemná záležitost. 80% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bolo celkom príjemné sledovať niektoré triky a hantýrku ako aj vyberané spôsoby a atmosféru okolo celého toho "hazardného hráčskeho" sveta, ale len to na hodinu a pol nejakého filmu nestačí, bohužiaľ nie. A po čase aj to neustále prekvapovanie "kto s kým na koho čo hraje" začne prekážať a keďže to bolo použité vo viacerých filmoch a v niektorých už pekne dávno a možno aj lepšie, tak výsledný efekt z filmu je tento: stačilo by 10 minút dokumentu, kde by sa ukázali triky a spôsoby hráčov, ktorý by uvádzala a komentovala tá sexi herečka a všetko, čo je na filme ako tak obstojné by to malo. Zbytočne míňané prachy na zbytočne zabitú hodinu a pol ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Podrazáckej karetní film, ze kterýho vyjde nejvíc podraženej divák, kterej by aspoň vzhledem k hereckýmu obsazení očekával mnohem větší zábavu. Závěr byl docela dobrej, ale byl zároveň jedinym zajímavějšim momentem celýho bijáku, protože přípravy na závěrečnej match byly zdlouhavý a nudný. Druhá silnější hvězda za casting. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Kniha "The Expert at the Card Table" od S.W. Erdnase je známá jako Cardmanova bible. Byla vydána v roce 1902 s účelem naučit podvádět, a je považována za nejlepší knihu popisující manipulaci s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama