Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

fefee 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné nízkorozpočtové austrálske sci-fi ktoré pokiaľ nečakáte nič dostanete príjemnú dávku napätia a sci-fi žalmu, nad ktorím sa tu už natočilo mnoho filmov ale stále má čo ponúknuť, a rozhodne nenudí keď Vás film aspoň trošku pohltí až do konca. Oceňujem pár nápadov a štipku tej klaustrofobickej sci-fi drámy. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Představte si Doom bez rozpočtu, Symptom Pandorum s dobrými herci a vznikne Infini.Typické sci-fi béčko s nulovým rozpočtem, kde nejde o triky, ale o pokus udělat nějakou rádoby temnou atmosféru aka Vetřelec a pokud možno najít partu herců, kteří ty rádoby artové dialogy utáhnou.Nevim, proč se tvůrci stále za každou cenu snaží točit sci-fi když na něj nemají peníze.To je potom typická šablona pár snesitelných triků, trocha sřílení, trocha osobních soubojů a hodně hodně dialogů a hodně hodně psychologie, dejme tomu, že Shane Abbess je celkem zručný režisér, takže Infini není tak šíleně otravné a stupidní jako Symptom Pandorum.Na jedno podívání to celkem ušlo.55%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Infini je, že to pripomína kopu sci-fi horor z poslednej dekády (zmienených tu v komentároch) a všetky boli o dosť lepšie. Z počiatku aj film vyvolá očakávanie v niečo masakrálne po tom transporte ale priveľa objasňovačiek a vykecávačiek začne dávať tušiť aj sklamanie, dvojnásobný preslov ku koncu to zabije úplne a ten zvrat na konci asi nemôže nikoho uspokojiť, takže ďalší slabší sci-fi horor na ktorý sa síce vcelku dobre pozerá ale na zlomok nápadu pripadajú desiatky spomienok na lepšie filmy z tohto žánru. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama