Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Ano mám slabost pro tvorbu dílny The Asylum. Mají dosti specifický humor, ale ten se projevuje ve všem. Prostě apokalypsa s humorem. Seriál se nesnaží hrát na nějaké psychologické drama. U TWD jsem vydržel jen jednu sezonu, protože mě štval šerif, který IMHO dával méně smyslu, než zdejší chodící lék. Jinak HAL a evilmind, to tady dříve vystihli přesně. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Citovka! Společnost Asylum využila všechny své dosavadní vykrádačské zkušenosti i bezohlednost, s jakou se její scénáře neohlížejí na zažitá pravidla a pořádně to roztočila! Dokázali z toho natočit seriál, který je originální (je, na tom si trvám, Walking Dead nejsou první film o zombie světě, taky by se jim mohlo vyčítat, že to vykradli), cynický a neskutečně zábavný. ___ Připravte se na absolutně všecho: smrt dětí, smrt hlavních hrdinů, ironické obrázky správných amerických rodin (chvíle klidu a pohody, kterou hrdinové prožijí v malebném domečku s bílým plotem, ke kterému je ale připevněný drát s proudem, na kterém se smaží desítky zombie). Nenápadné pomrkávání na diváka - v zástupu zombie jedna v klobouku a pruhovaném svetru jak Freddie Kruger nebo poslední žijící a velmi zodpovědný zaměstnanec jaderné elektrány jménem Homer. Obří bochník sýra valící se ulicí a nalepující na sebe zombie jako mucholapka, zombie medvěd, zombie Abraham Lincoln, radioaktivní zombie. Scénář předhazuje divákovu lačnému zraku jeden skvělý nápad za druhým. _____ Takže, i když je svět, ve kterém hrdinové žijí, velice ponurý a beznadějný, divák se bude bavit. Už třeba jen kvůli tomu, že hlavní hrdinové nasazují život a někdy ho i obětují pro totálně nesympatického sobeckého hajzla, kterému by v době před zombie leda vrazili facku, aby jim šel z cesty. A můj oblíbenec Citizen Z, který z chladné arktické základny vysílá posední rádiový pořad na celé Zemi, tak opuštěný, tak ztracený a přitom se nevzdávající. Díl, který se zaměřil jen na něj a jeho nečekané setkání s ruským kosmonautem, patří k nejlepším v série. Tohle je prostě bomba. ____ Přiznávám, kdybych na začátku věděla, že to natočilo Asylum, tak o to ani nezavadím. Což by byla škoda! Takže se nenechte odradit a přistupte k seriálu bez předsudků. ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

TWD som prestal pozerať, nakoľko sa zo slušného rozbehu prvej série stala nudná vykecávačka beverlyhilsovského typu v prostredí zombíkov a zombíc. Mať seriál o zombíkoch a ukázať zombíka na priam neuveriteľné 3 minúty z celého dielu, je ako vojsť do baru, ktorý veľkým neónovým nápisom hlása husté striptérky a keď si zaplatíš vstupné zistíš, že vo vnútri je jedna topless čašníčka. Tak si sadneš na prdel, objednáš si pitie a čakáš. A keď sa ani po treťom panáku a hodine čakania situácia nezlepší a čumenie na (síce) dokonalé, ale predsa len jedni jediné nahé dvojičky na okolí už prestane byť zábava (ak vôbec niekedy bola), rozhodneš sa smutný a sklamaný odísť het. To boli totiž moje pocity z TWD. Naproti tomu som Národ Z objavil náhodou. Ako keď po odchode z onoho baru blúdiš znechutene po meste a narazíš na nenápadný bar bez neónovej reklamy. Zo zvedavosti ale vojdeš. A vo vnútri pastva pre oči! Kam sa pozrieš, tam sa okolo tyče točí tu mladá tam zasa zrelá. Nevieš si vybrať. Síce sa s onými "dámami" nedá pokecať o teórii superstrún, ako s toplessou v predošlom bare, ale ty si predsa nešiel do stripbaru na pokec, kurva. Ty si chcel vidieť kozy a mufne a bobry a čím viac, tým lepšie! A tu sa ti toho dostáva do sýtosti. A "filozofov" necháš, nech si naďalej pletú sociálnu telenovelu s akčným seriálom. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

60 sekund stačilo a bylo vymalováno. Co to tam bylo za pobíhající individua? Zombie neběhají... ale třeba to nebyly zombie... byly... alespoň jim tam tak říkají a světe div se ony občas neběhají, ale jen tak se vlečou... Do toho ty nepříjemné postavy a hloupě nastavený příběh (jako jeden je imunní = máme lék od první epizody?). Ne, nedělám to spláchnout seriál o první epizodě, ale tohle mě tak vytočilo, že plýtvat život za to, abych pokračoval fakt nestojí... ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

V okamžiku zobrazení jmén THE ASYLUM a SYFY by měl každý vypnout televizi,stopnout přehrávač a raději těch zbylých 44 minut začít vyrábět z kaštanů a tyček zvířátka. Tohle je totálně odporný parazit na WALKING DEAD a vše s tématikou zombie. Příšerný herci, dementní scénář a otřesné triky. Je s podivem, že Romero natočil před téměř padesáti lety Noc oživlých mrtvol http://www.csfd.cz/film/7810-noc-ozivlych-mrtvol/ za pár dolarů a vymačkal z toho atmosféru a lepší výkony než SYFY+ASYLUM v 21.století. Dokonce i triky měl daleko lepší. Doufám, že tohle skončí po pár dílech. ROMERA na vás vy hnusní paraziti!!!!!!!!!!!! Hodnocení OST: Utrpení bylo to vidět natož slyšet. Hudba nic! 0/10 ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)
  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)
  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)

Reklama

Reklama