Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Národ, kde ve sledovanosti vedou Babovřesky, ve čtenosti Blesk a kde Hruškovy sračky na talíři trhají rekordy prodeje si nezaslouží nic jiného, než ten marasmus, ve kterém se plácáme. A víte, co je na tom nejhorší? Že ty recepty mu prý posílají sami lidi. Ovšem možná je to celé jinak a jde jen o osvětovou přípravu na dobu, kdy budeme všichni žrát odpadky z popelnic. ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Reklama

williamriker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu si zaslouží za snahu a ukázku toho, co je český národ schopen ještě konzumovat, jak fyzicky (jídlo) tak i psychicky (z televize). Opravdu odstrašující případ spodiny .. ani nemohu napsat slovo "gastronomie". Konzumní styl nejhrubšího kalibru který navazuje na zpravodajství téže televizní stanice, ano televize komerční. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězda za nápady, které mě občas opravdu překvapí (a nejsou prasácké jako pečení moučníků v mikrovlnce či výroba "levné svíčkové" a podobně). Onu "sympatičnost" Láďi Hrušky, kterou se nám snaží moderátorské dvojice TV Nova vtlouct do hlavy, jsem však dosud neobjevila - pro mě je pan Ladislav "kšiltovka" Hruška silně nesympatický. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama