Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je náš nejlepší moderátor. Pokládá dobře mířené dotazy, nikdy se neuchyluje k hodnocení, aroganci, nebo snad dokonce urážkám a dokáže bezprostředně reagovat na vývoj rozhovoru a dle toho přicházet s dalšími dotazy. Zároveň se nebojí zatlačit na kohokoliv, ať je jakkoliv vlivný, viz. jako např. na Schwarzenberga. Přesně takhle má vypadat profesionální práce moderátora - nezaujatá a bez emocí. Drtinová je o chlup lepší než byla v Interview ČT 24 (což není nijak velká pochvala) a přiblížila se alespoň na míli průměrnému moderátorovi. Za Veselovského 5, za Drtinovou 2. Edit: hvězdičku odečítám za výběr témat, která jsou často velmi banální. Edit č. 2: Tak ještě si to koleduje o hvězdičku míň, když už se snad měsíc neprobírá nic jiného než pár lehkomyslných slov Zemana, nebo se to tím směrem vždy nakonec stočí a konstatuje se jaká je to hrůza. :) To se takovou naprosto nepodstatnou věcí, ze které udělala právě média pomalu konec světa, budou zabývat pořád dokola? Nejsou tu náhodou závažnější témata jako třeba stav zdravotnictví, školství, státní dluh, imigrační politika, islám, nezaměstnanost, budoucnost Evropské unie, atd.? ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

Bakalova žumpa, která propaguje adopce dětí homosexuály a změny pohlaví. Občas se mezi hosty objeví někdo s rozumnými názory – v posledních době to byli předseda KDU-ČSL Marek Výborný, vládní zmocněnec pro jadernou energetiku Jaroslav Míl, redaktor Světa motorů Martin Frei nebo učitel matematiky Marek Valášek – nicméně celkové vyznění je děsivě neomarxistické. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Veselovský je česká moderátorská špička (Drtinová je taky jasný nadprůměr, ale na svého mužského kolegu v mých očích nemá) a DVTV je pro mě prototypem kvalitního seriózního publicistického pořadu, přestože pravidelným divákem (zatím) nejsem (díly si vybírám na základě konkrétních hostů a témat). 80 % ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Počátky DVTV na mě působily pozitivně, dokonce jsem vnímal jakousi snahu o nestrannost, ale časem se ukázalo, že někoho je třeba plácat po zádech a někoho zase poctivě ugrilovat. A Daniela Drtinová mi již připadá směšná v tom, že ví úplně všechno o úplně všem, takže poslední, co jsem z tohoto pořadu viděl, byla chvíle, kdy se naprosto ztrapnila v rozhovoru s Jaroslavem Duškem - https://www.youtube.com/watch?v=T_FMO1bd0TA. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama