Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Vianočná kalba plná drog a sprostej mluvy, ktorá sa zároveň snaží obstáť ako výpoveď o dospievaní, "konci mladosti" a sile priateľstva. Takto to mysleli? Čo do sprostostí je to dosť neškodné, sem-tam som sa dokonca aj zasmial a postavy mi boli sympatické, čo u Rogenových filmov nie je zas tak bežné. Ale podotýkam, že gro toho skutočne zábavného tu zabezpečil Michael Shannon! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli dát tomuhle filmu šanci. Pařba v Las Vegas, její pokračování a podobně laděné komedie mě zas tak moc nenadchly - aspoň ne zpětně. Jenže Gordon-Levitta i Rogena mám ráda, a tak jsem to zkusila. A naštěstí jsem se nezmýlila v tom, že komika tohohle filmu mi sedne. A tím, že byl příběh vyprávěn jako vánoční pohádka, otevřely se tvůrcům dveře originálním vtipům a zápletkám. A vůbec mě nepřekvapilo, když se tam objevil i James Franco. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Největším problémem tohohle filmu je to, že nejlepší scény už jsou v traileru a člověk se tak ničeho nějak zvlášť neočekávaného prostě nedožije. Já osobně mam tenhle humor rád, nehledě na to, že trio Joseph, Gordon a Levitt jsou moji favoriti a ještě k tomu tam ze sebe zas dělá šaška Rogen...takže já byl spokojen dostatečně. Pokud vám tedy zrovna pravidelně nezaskakuje natrávená zášť, nebo se denně nekoupete v sebeuvědomění a striktně britských lázních, kde se necháváte šlehat po půlkách pouze intelektuálním humorem, bude se vám to líbit. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno