Reklama

Reklama

Mozek v plamenech

  • Kanada Brain on Fire (více)
Trailer

VOD (1)

Biografické drama vycházející z příběhu a stejnojmenné knihy Susannah Cahalanové, mladé novinářky, kterou postihlo zřídkavé neurologické onemocnění... Susannah Cahalanové je 21 let a má před sebou slibnou novinářskou kariéru v New York Post. Najednou začne trpět záhadnou nemocí. Mívá časté záchvaty, slyší hlasy a její stav se blíží k šílenství. Jak ubíhají týdny, záchvaty se stupňují, nevysvětlitelně přechází od vzteku a násilí do stavu katatonie a lékaři nejsou schopni stanovit správnou diagnózu. Po dlouhodobém pobytu v nemocnici se konečně najde lékař, který doslova na poslední chvíli objeví skutečnou příčinu nemoci. Pomůže jí krůček po krůčku vyléčit se a začít znovu žít jako plnohodnotný člověk. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Chloë Grace Moretz vypadá na 16 a preto mi do hlavnej role absolútne nesadla. Silná myšlienka filmu, ktorú sa dozvieme na konci, je podaná tak vlažne, že je ľahko si ju nevšimnúť a neuvedomiť. Film neužíva naplno svoj potenciál rovnako, ako i učinkovanie Jenny Slate v slabučkej vedľajšej role. Silnejšie dve, alebo slabšie tri za mňa. 45% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že mám Chloë Grace Moretz ako herečku celkom rád a že film svojim poňatím stál hlavne na nej, tak nie som úplne spokojný, čakal som po hereckej stránke niečo viac. Nemôžem tvrdiť, že by úlohu Susannah Cahalan hrala zle, ale zas ani to nebolo niečo také, čo by bolo hodné pamätania, vyslovene len priemer. Príbeh ma však nenudil a hlavne ma milo prekvapil svojim záverom a finálnou myšlienkou s odkazom. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Když se Vám ocitne v plamenech kunda, je to dobrý, stačí zamrdat a život zase běží dál. Když se zapalujou lýtka, bude to postupovat k první větě, co jsem napsala, ale když Vám hoří mozek, tak vás čeká jebání max s vašim zdravotním stavem a to žádná zábava neni. Přesně v této situaci se ocitne značně šukézní Chloë a den za dnem prožívá větší a větší peklo a to bez princezny. Začátky nebyly nijak extrémní, vlastně mi to připomínalo můj zcela normální den, kdy nevím kde jsem, co je za den, co mi kdo chce a skilluji svůj trumf - čumění do blba bez mrkání. I tomu starostovi bych se vysmála tím ale všechna podobnost končí a následující škubání se na zemi, postupující ochrnutí, kapající kohoutek co nekape, televize co mě pomlouvá i když mě nepomlouvá a celkově kolosální stav na píču přeci jen nemám. Proto mi při představě, že by se tohle vše dělo mně celkem zamrazilo na hřbetu a jednou jsem tu svou ASS (asijskou sadistickou svini) nechala spát a s hrdinkou skoro i soucítila. Možná ale jen proto, že je fakt šukézní a velmi ráda bych jí utěšovala....tak nic, pořád jsem svině :-( ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Vynikající film podle skutečné události, kterého dělí od absolutního hodnocení jen délka filmu a urychlený a náhlý konec. To je škoda jako blázen, protože 10 minut před koncem se stále neví, co dotyčné je, pak si nestihnete ani uprdnout a najednou běží závěrečné titulky. **** SPOILER**** Celá léčba trvá ve filmu asi 3 vteřiny, kde dotyčná leží na pokraji smrti na lůžku a pak jen střih a už je doma a vyléčená. To považuji za promarněný potenciál, jinak to bylo ale výborné .. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Velice sexovatelna Chloe Grace Moretz vo filme, kde ma zachvaty, pocuje hlasy, pomaly sa dostava do katatonie. Jej herecky vykon som veril, ta herecka ma podla man talent, zahrala to naprosto vyborne, k tomu este musim spomenut slusnu reziu Gerarda Barreta. Zo znamejsich hercov som videl aj Richarda Armitage /Hobbit 1 -3/ a uz nie uplne mladu Carrie Ann-Moss /Matrix 1 -3/. Aj preto, aj pre krasnu sexovatelnu Chloe davam vysokych 77 % ()

Galerie (45)

Zajímavosti (4)

  • Filmovalo sa počas júla 2015 v kanadskom Vancouveri a americkom New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama