Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s brouky pěkně navnadila a musím říci, že film měl své napětí, krev i adrenalin. Po formální stránce velmi dobré. Staré rozlehlé domy, byť je to rozpadající se činžák, mají atmosféru, a tak trochu připomenou gotické horory. Tenhle survival má v podstatě jedinou chybou, a tou je hlavní postava Alicia. Ano, postavy se často chovají hloupě a dělají chyby, ovšem Ali je ultrablbá kráva, co podělá naprosto všechno. Simona zavede do starého domu s páskou na očích, což se mu pak hodilo, když chtěl volat o pomoc. Místo tichého plížení je jako slon v porcelánu, slibuje nesplnitelné a navíc je zvědavá, za což se platí. A já jsem si říkal, že čistič ji musí naporcovat a jinak to nejde. Úplný závěr tak u mě vyvolal záchvat smíchu a veškerý dojem, byť kolísavý vzhledem k troubovité Ali, se zhroutil a rozpliznul v nic. Převeliká škoda a předpokládám, že i Jonssonová musela během natáčení kroutit hlavou nad tím, jak blbě se její postava chová... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabučké home invasion. Jediné čo potešilo bol solídny vizuál, ale atmosféra a napätie nestáli za veľa. Žiadna dusnota a slabé gore, v tomto smere to chcelo ešte riadne popracovať. Navyše v kritických momentoch sa kamera často odkláňala. Také ploché, nevýrazné, vyslovene len z núdze cnosť. 30/100 ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedná se dějově absolutně neinovativní home invasion, což je speciálně u Španělů škoda, ovšem nezklamali fajn vizuálem, moderní hudbou a trochou kvalitního gore. O nezapomenutelnou záležitost se nejedná, ale kdo má HO rád, z definice daného subžánru by se na této stopáži nudit neměl. Ve změti srágor nudných, nebo shitově natočených se nebojím hraniční čtyřku dát. Vypadá to, že letos už nemá moc cenu s nima šetřit. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V nesprávnu dobu na nesprávnom mieste sa ocitá mladá realitná makléra spolu s priateľom, ktorí sa v jednej zo starších budov nečakane stávajú svedkom vraždy posledného nájomníka. Z vytúženého romantického večera sa tak stáva súboj na život a na smrť s trojicou bezcitných vrahov. Prečo sa ja len "cítim urazený" keď sledujem film, kde inteligencia postáv nedosahuje ani len úroveň ľudí s IQ 70, ktorí si ho zápisom do zdravotnej karty plnohodnotne zaslúžili. Čiastočná chvála aspoň za poslednú pol hodinku, inak by moje hodnotenie "zamávalo" s nejedným užívateľom milujúcim horor žáner. Tento z džungle do paneláku presunutý "Eden Lake" padne k hodnoteniu 50% skôr ako 100 krát povieš: "strč prst skrz krk" - 50%. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama