Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Podobné seriálu Sherlock (i toto je seriál o extrémně chytrém..nebo spíše geniálním detektivovi ..v podstatě), akorát podle mě mnohem vtipnější a zábavnější. Fakt škoda, že nebyla alespoň ještě druhá série. No a samozřejmě, komu se líbila Debra z Dextera, pro toho je tento seriál, vzhledem k tomu, že zde má jednu z hlavních rolí, povinnost :-) 76% ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Po jedenácti dílech musím konstatoval, že se jedná o povedou zábavnou podívanou. I přesto, že epizodní zápletky jsou banální, tak velice rozmanité a nápadité zpracování navozuje velice dobrý pocit ze seriálu. Seriál je vtipný, scénáristé se vyřádili na detailech Finchova uvažování a světa. Je to taková pohodovka, u které nemusíte přemýšlet. Celá série se mi celkově líbila, nápaditost, vtipnost a neotřelost ze seriálu jen srší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama