Reklama

Reklama

Bobby (Jesse Eisenberg) pochází z Bronxu. Žije s věčně se hašteřícími rodiči a bratrem Benem (Corey Stoll), který jako čistokrevný amorální gangster zastává názor, že každý problém se dá snadno vyřešit hrubou silou. Bobbymu je jasné, že potřebuje změnit prostředí. Odlétá do Hollywoodu, kde začne pracovat jako poslíček pro strýčka Phila (Steve Carell), který je mocným agentem filmových hvězd. Vstupuje do světa opojných večírků, plných celebrit, modelek, playboyů, producentů a politiků. Na první pohled se však zamiluje do strýcovy půvabné asistentky Vonnie (Kristen Stewart). Problém je, že Vonnie má vážný vztah, takže se Ben musí spokojit s pouhým kamarádstvím. Ale nic netrvá věčně, Vonnie se s přítelem rozejde a velmi rychle opětuje Benovy city. Jeho nabídku k sňatku však odmítá. Zlomený Bobby se vrací do New Yorku, kde začne pracovat s bratrem Benem, který si otevřel noční klub. Z Bobbyho se stává velmi schopný impresário a z klubu Les Tropiques jeden z nejvyhledávanějších ve městě. Přestože Bobby stále miluje Vonnie, sblíží se s Veronikou (Blake Lively), okouzlující dámou z vyšší společnosti. Svatba. Veroničino těhotenství. Benův život se zdá šťastný. Ale jen do toho večera, kdy do dveří Les Tropiques vstoupí Vonnie... (Bioscop)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Pre mna zatial najslabsi film od mojho oblubeneho rezisera... nuda+ proste , az primitivne dialogy..dobre sa mi divalo na 30.te roky Hollywoodu, ale to zialbohu vsetko. .. davam ★★ (Ale s bolavym srdcom, majstre )

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Duncan66

Já na poslední Woodyho filmy koukám už jen kvůli té atmosféře a geniu loci těch překrásných měst... To je skutečná Woodyho devíza..)

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Nebyt Benna a Bobbyho rodicu, tak by se clovek ani nezasmal. A Eisenbergovi jsem bastil jen roli v Hollywoodu, v New Yorku jako manazer klubu bych mu neveril ani nos mezi ocima, vypadal slizce a psychopaticky jako kdyz hral Lexe v Supermanovi. Film nebyl spatny, ale pusobi to jen jako takove jemne pohlazeni, ktere potesi, ale kterych mate za zivot tuny a na to jedno jedine zapomenete za par vterin. Neni to nic, co bych musel videt nekdy znovu, narozdil od starsich filmu Allena.

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

nečítal som okolo tohto filmu nič, keď som ho nedávno videl a ako si tak teraz sledujem Adventureland (2009), len zrazu pozerám O.O, ahaho však Jesse a Kristen už aj tu hrali spolu pár ((: . Woodymu sa tam asi veeľmi zapáčili ako dvojica  (:

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Masai

Možno myslí tým niečím iba kvalitu ako takú. Druhé pozretie sa niekedy oplatí aj kvôli tomu, že film môže viac sadnúť človeku do nálady. Ak teda nemá Allena tak rád ako napríklad ja, že žiadnu špeciálnu náladu k nemu nepotrebuje. 

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Karamelka07

No von to není žádný hluboký film aby se tam něco hledalo :o)  Takže jestli nezapůsobil napoprvé ani napodruhé to asi lepší nebude :o) Pro mě to byla především nesmírně příjemná a milá podívaná s úžasnou atmosférou. Prostě mi to neskutečně sedlo a doslova mě to pohladilo po dušičce :o) Ale, že bych tam něco hledala.... no zajímavě vtipná byla změna víry u Bobyho bratra ..... nad tím by se přemýšlet i dalo :o))

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Karamelka07

Karamelka07 (hodnocení, recenze)

Nevim, podruhý ho asi vidět nemusím. Nebo možná musím, abych to v něm našla...

na příspěvěk reagoval Masai

Uživatel J*A*S*M smazal svůj příspěvek.

MiaSilber

MiaSilber (hodnocení, recenze)

Můj oblíbený herec (Eisenberg) a docela známá herečka.... Inu, jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí. Ale zatím to vypadá slibně :-).

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

O  pražské kavárně se točí už i filmy?! tY VOE TO CHCI VIDĚT :DDD

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (více)

Reklama

Reklama