Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hned po příjezdu ukáže major Kuneš své schopnosti v případu vraždy z vězení právě propuštěného dealera. Zásah malou ráží za silného větru na více než 200 m zvládne jen málokdo. Kuneš musí rozbít konstrukci o mstě gangu a vypátrat skutečného vraha. (Česká televize)

Recenze (65)

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pachl prostě vládne český detektivní scéně, Čermák začíná bejt českou megastar(konečně drsnej ksicht, kterej funguje!!!) a ČT? Tý děkujem za fakt čím dál kvalitnější seriály, kde se ty zoufalý nesmysly komerčních beden můžou jen trapně krčet v koutě...80% za první díl. P.S. výtečná hudba severskýho kalibru, bravooooooo. P.S.2 uživatel bajonet musí bejt evidentně MEGAůleťák na hnusech typu výměna manželek, jinak si ten jeho "odpad" vážně neumim vysvětlit!!!!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo první díl tohoto seriálu ušel. Změna prostředí tomu výrazně pomohla. Prahu vystřídal zapadákov, pěkná příroda a vcelku snesitelná parta policajtů. Kuneš byl odklizen, ale to nikterak nesnižuje jeho kvality. Zakousne se do případu a nedá pokoj, než ho vyřeší. Bukowsky je pryč, což beru jako obrovské plus pro celého Rapla. Sice je to pořád průměrná kriminálka, ale pevně věřím, že se to rozjede a udrží si to nastavenou laťku… ()

Reklama

kocik1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě teda nenadchnul. Vraha si Kuneš a spol vyfabuloval zřejmě pomocí černé magie, prostě se rozhodl, kdo to bude a basta fidli. Prostě se rozhodl, ve které slatině najde vražednou zbraň a tam to taky bylo. Upřímně, moc dobrý policajt to asi nebude, měl by se živit spíš jako jasnovidec. Zatím tak 1*, ale hodnocení nechám na celý seriál. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá atmosféra, opravdu povedená kamera, povedené lokace,napětí a velice zajímavé obsazení v čele s pořádným drsňákem. Od Jana Pachla jsem čekal povedenou kriminálku a dostalo se mi jí. První díl mě vtáhl do děje a až do konce držel v napětí. Případ byl sice odvyprávěn trochu zkratkovitě, ale když byli rozehráno více dějových linií, není se snad ani čemu divit. Jen pachatel udělal takovou chybu, že se jí dá těžko uvěřit. Ve srovnání s pilotem téměř současně vysílané Mordparty jasný vítěz. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S drsným poldou hurá na hory aneb jak pražský kriminalista průser udělal a do hor ho vedení zašilo. První případ ovšem Kuneš vyřeší lousknutím prstů, protože si stačí dát pět a pět dohromady a máme tu pachatele. Na rozjezd dobré, ale asi jsem čekal víc. Čermák výtečný a super vtípek na promítaný film v místním kině s názvem Gangster Ka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba v polovině dílu si můžeme ve scéně u kina všimnout plakátu na film Gangster Ka (2015), ve kterém ztvárnil hlavní roli také Hynek Čermák. (Bube1)
  • Tento díl se natáčel v Jablonci nad Nisou, na Špičáku v Jizerských horách, Jáchymově, Klánovicích, Nuslích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Ve scéně, kdy na začátku major Kuneš (Hynek Čermák) sedí před komisí, lze spatřit i plukovníka se špatným hodnostním označením. Místo tří velkých hvězd pro plukovníky jsou na výložkách tři malé hvězdičky pro strážmistry a praporčíky. (Pimburger)

Reklama

Reklama