Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak závěr trochu zklamal. Jasně, děj se přenesl zpátky na Kaer Morhen, takže si divák užil alespoň na chvíli tuto zaklínačskou základnu, ale scénáristicky mě to moc nepřesvědčilo. Kromě Geralta jsou zde všichni ostatní vyobrazení jako banda neschopných lidí. Zaklínači umírají jako na běžícím páse (?), dále se divák dočká dosti nelogických rozhodnutí. Linka se Ciri to dost zachránila, závěr s Divokým honem velice navnadil na třetí sérii. Pokud kolem toho vystaví hlavní příběhovou linku, tak se snad máme na co těšit. A Elfové paráda :) Za mě 7/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je scénáristické selhání finále řady nejhrubšího zrna. Děj rozjede největší průser série a místo sledování “jak to dopadne” sledujeme retardované (a zbytečné) halucinace a trable ušaté utiskované menšiny a těch MILFněco… nemluvě (opět) o konci bez konce. Tahle řada opravdu zklamala a závěr to jen utvrdil. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad komentářem posledního dílu jsem si musela popřemýšlet. Nejde o to, zda se mi líbilo nebo nelíbilo. Rozhodně líbilo. Jenom jsem měla tak trochu pocit, že si se mnou tvůrci hrají. Protože to na mě bylo prostě strašně rychlý v poměru děje předchozích dílů. Byť dějově luxusní. Jistě, posednutí je posednutí, a zde je důležitější to po něm. Jenom jsem doufala, že v něm budeme trochu déle. Sice to nebyla Ciri, ale bylo fajn pozorovat tu její pěknou, jak všechny zbombí  :D  bylo to strašně fajn. Teaser na konci za mě v pohodě. Zatím to vypadá dobře  :) ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejzábavnější díl celé série, který prostě furt něčím překvapuje, i když dělá píčoviny na každém kroku. Proč tedy jen tři hvězdy? Protože jsem na to musel čekat 7 posraných hodin, abych se konečně trochu bavil. Na třetí sérii kašlu a je mi fakt úplně u zadku, protože být fanoušek (což naštěstí nejsem) a někdo mi po dvouletém čekání dal tohle, to bych snad šel i protestovat. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hate je ve finále druhé řady jednoho z nejočekávanějších seriálů roku 2021 směřován na akci a jakési vibes Jurského parku zásluhou prapodivných bazilišků, jestli já ale na Zaklínači něco opravdu obdivuju, tak je to nádherný vizuál a každý moment, který si pro sebe kradou i jen v dialozích neustále omílané příšery, já fakt žeru. Zbytek už je ale bohužel jen trochu více než nesmyslná omáčka, která toho bude muset hodně vysvětlovat v následující řadě, abych ji byl vůbec schopen dokoukat a nezhanit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama