Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé nízkorozpočtové sci-fi. Ze začátku to působí celkem nevinně, ale pak vše začne dávat smysl. Parta mladých lidí se vydá hledat svého profesora do záhadné jeskyně. Po nějaké době zjistí, že to není úplně obyčejná jeskyně a že tak nějak ohýbá čas. Poté ji začnou více prozkoumávat a objevovat její další taje. Víc už asi nemá smysl prozrazovat. Pokud člověku nevadí jednoduché řešení problémů, tak by si to mohl užít. "Mám si vybrat mezi vodou a zmagořelými Flinstoneovými?" ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Profesor archeologie Hopper se snaží zjistit osud hippísáků, kteří se ztratili v 70. letech. Konečně najde jejich dodávku a půjčuje si lezeckou výstroj. Po dvou dnech začnou studenti Jackie a Taylor organizovat soukromou záchrannou expedici, protože se po profesorovi slehla zem... Nenápadný sci-fi film, který nabídne příběh, který dokáže překvapit. Tvůrci mohli zvolit méně spoileroidní názve jako třeba Tajemná jeskyně. Za málo peněz nabídne snímek docela dost muziky. Nebránil bych se pokračování, které by sledovalo příběh z jiného úhlu pohledu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dennis a Foster před sebou mají ohromnou budoucnost. Dlouho jsem neviděl tak perfektní námět a i dobrý scénář, který by měl konečně myšlenku a přišel zase s něčím novým. Jediné co film hodně sráží dolů je nízký rozpočet, takže efekty jak digitální, tak praktické jsou slabé a herecké osazenctvo občas čte scénář vyloženě z papíru a herecké výkony jsou opravdu místy bolestné. Ale námět je díky bohu tak dobrý, že se to dá velice snadno odpustit. Neskutečný překvapení. Tenhle film kdyby měl lepší rozpočet, mohl lehce koketovat s áčkovou ligou. Béčková verze Interstellaru.70%. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, nápaditá podívaná. V první polovině jsem se krapet nudil, ale ve druhé to nabralo na obrátkách a bylo na co koukat. Od chvíle co postavy zjistí, jak jde čas pomalu a někde rychle, začalo mě to opravdu bavit, a chtěl jsem vědět více. Jenomže to končí ve chvíli, kdy film může začít být ještě lepší, a zajímavější. Jsem zvědavý jestli se někdy uskuteční pokračování, bavilo mě. Levné scifi, které je fajn. :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tu sa námet a originalita nestretli s pochopením asi nikoho. Toto keby dostal do rúk skúsený režisér a obsadil tam jednu - dve hviezdy, mohol sa z toho stať trochu aj kult, minimálne by to rozbilo kiná. Toto si už teraz zaslúži kvalitnejší remake. Pre m§a obrovské prekvapenie, pozeratelné, zaujalo ma to, nešklbal som si kotlety a čakal som, ako sa to skončí. A ešte aj tá blondska bola k šežráni. 3 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama