Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

dalziel 

všechny recenze uživatele

3 v 1 .Číslo 5 žije,Terminátor  a Predátor a máme to .Na low endovú video produkciu to ujde .Vanessa je dobrá herečka aj fajn kosť avšak aby sama ťahala akčný sci-fi lilm to teda nie je dosť! Čakal som že si natiahne na seba nejaký ten sexy robotický exoskelet a premení sa na "Full Metal Bitch "a ukáže robôtkom  zač je toho lokeť. Napriek mojim výhradam sa film postupom času stále zlepšuje ,takže poctivých 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jedine čo tento film zachraňuje je krátka stopáž a akcie, ktorých je aspoň dosť. Príbeh mi príde doslova odnikiaľ nikam a herci sú na tom podobne. Ten film nemá pevne základy, nemá na čom stáť. Okrem humanoidného robota, nie je žiadna postava zaujímavá, takže je vám vlastne jedno kto, kedy a ako zomrie. Rozpočet je síce malý, ale aspoň sa pohrali z dizajnom. Škoda, zaujímavý nápad, ale keby Steven Gomez bol lepší scenárista alebo aspoň režisér, mohlo by to byť zaujímavejšie. Takto len priemer. 50% - 2* ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má veliký potenciál, parádní provedení, nápad, hudbu i triky, ale o to víc smutné je, že vše toto není využité na 100%. Film má pár opravdu super momentů, ale ty jsou pouze výplní nekonečna hluchých míst a nudy. Sci-fi stránka funguje, ale po, zhruba, 15 ti minutách je vidět, že film má směřovat spíše k té béčkové části a tak by to taky mělo být. Bohužel jsou scény kdy se nic neděje ve značné přesile s těmi akčními, které jsou sice fajn, ale je jich proklatě málo. Takže celkový looking filmu bohužel nepostačil k tomu, abych se dostatečně pobavil, jak se u dobrých sci-fi akčňáku sluší. Veliká škoda. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi zpravidla nemůže dopadnout jinak, než jako béčko, které se do kin nikdy nepodívá. Pravda, občas se najdou autorské projekty, které disponují velmi dobrým scénářem a nakonec se jim povede díky talentu a dobrému výběru producentů, uplést tzv. "z hovna bič". To se tady ale rozhodně nestalo. I kdyby měl Gomez miliony na skvělé CGI, tak by z Příkazu zabíjet stejně nevzniklo nic jiného, než béčko. Nejde jen o to, že je scénář primitivní. Potíž je, že nedává smysl a přestože jde jen o dialogy party vojáků, je prostě pitomý. Takže tento výtvor splňuje téměř všechny atributy poctivého béčka, včetně nadšení a snahy tvůrců, kteří nepochybně věřili tomu, že udělají dobrý film. A toho si cením, protože tady nejde o to vycucat z lidí peníze, nějakou rutinérskou tutovkou. Nejspíš je za tím touha natočit co nejlépe vlastní film, za který se nebudou tvůrci stydět. A to se asi v rámci možností povedlo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrná scifi válka robotů X vojáků, kteří původně jeli na výcvik do lesů, ale po chvilce zjistí, že robotům "přeplo" a místo aby lidé trénovali střelbu na robotech, roboti trénují na lidech. Akce je slušná, vizuál robotů taky a bitva v lese v první polovině je dostačující, pak ale přichází trochu nuda. Občas chytne, občas nudí, je to tak nahoru a dolů... Ono dívat se jak vojáci nesmyslně střílí do robotů, kterým doslova nic nedělají a roboti je za to prostřílí na kusy není zas až taková zábava, jak by jeden řekl. Nejhorší to nebylo, ale v žánru se dají najít i daleko lepší věci. Alespoň že je se na co dívat v podobě Vanessy Kirby a potěší i kratší stopáž. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama