Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (1 001)

castor 

všechny recenze uživatele

Za mě jsou comicsy v posledních letech v tvůrčím úpadku. Jednoduše únava materiálu, kterou má zakrýt bezduchá digitální destrukce všeho. Deadpool je jiný. Drsný, vtipný, eRkový, oprsklý, svižný, cynický, ukecaný. Nic pro děcka, protože mladší brácha Freddyho Kruegera se zase hodlá pomstít. S červenou se nešetřilo, s utahováním sama ze sebe, ze žánru, z jiných filmů jakbysmet. Navíc i když pokračování uvidíme víckrát, pořád spolehlivě najdeme něco nového. Kdo se prostě v aktuální popkultuře orientuje, bude nadšený. Deadpool není žádný Mirek Dušín a režisér David Leitch zodpovědný za prvního Johna Wicka rovněž žádné ořezávátko. Digitální triky občas zaskřípou (a to je jen jedna z mála kaněk), příběhově to taky místy drhne a stavba příběhu se docela rozpadá (však na to i samotný Deadpool upozorňuje), ale všechno smete dravé podání a sebevědomý Ryan Reynolds, který je ve svém živlu. Začne to happy titulky, pokračuje mnoha výtečnými scénami (včetně té s dorůstajícími nohami nebo patetickým loučením) i trefným vystupováním z děje. Jde prostě o hravé pokračování s chytlavým hudebním doprovodem, nespočtem nápadů a hvězdnými camey. Reynolds kráčí vzhůru. Zaslouženě. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Deadpool je film kterej bych absolutně střízlivá a bez návykových látek hodnotila podprůměrně, ale s THC a saké, co mi koluje v žilách místo krve, to zas úplnej průser nebyl a já si tak film celkem užila. Co se týče děje tak ten je nehorázně tupej - Deadpool, kterej měl vždy všechny krom své přítelkyně u prdele, tu dělá první poslední, aby získal srdce třináctiletýho, 150 kg vážícího bukanýra, co má mindrák, že je mocně šukanovanej slizkým starochem z děcáku a proto ho chce zabít. Chápu, že se buřtoflákovi nelíbí když mu dědula denně dává do prdele (nebo na prdel?) každopádně mi to bylo totálně ukradený. Mě ve škole šukanovali taky a nenechalo to na mně žáááádné následky, jak všichni dobře víte. Na tomhle mluvícím melounu to ale následky asi zanechá, jelikož Cable, co si to přisere z budoucnosti, odhulí, že buřtoflák bude jednou strašlivej zlosyn, vedle kterýho i Hitler se Stalinem budou vypadat jako hodní strejdové, a to právě díky tomu, že se Melounovi, poté co slizkýho dědulu sejme, zalíbí vraždění. Jediná možnost jak tomu zabránit je obrátit ho na stranu dobra a nenechat ho dědulu zabít. Zní Vám to jako strašná píčovina? Nedivím se Vám, je to strašná píčovina a ten teplorukej pašík mě neskutečně sral, navíc jsem plně souhlasila s Cablem - Lepší než ho obracet na stranu dobra by bylo ho prostě zabít. Osobně jsem ho chtěla zabít celej film, tak otravnej ten buřt je. Jenže Deadpool je holt po smrti přítelkyně emočně nestabilní a tak se buřtík musí zachránit stůj co stůj. Naštěstí je ve filmu několik scén, co mě fakt pobavily (výsadek X-Force je TOP) a tak jsem to přežila relativně ve zdraví. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Odpustím slabší první polovinu, protože u té druhé, jakmile přestane mít Wade sebevražedné sklony to pálí jeden gag za druhým. Mou nejoblíbenější částí asi zůstane nábor nových členů a následná první akce X-Force. Přál bych si aby jejich výsadek nikdy neskončil. U druhého dílu se projevila přítomnost Davida Leitcha, takže akce je opravdu špičková. Budu se těšit na Trojku. Tahle série je fakt jízda. 85% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Deadpool directed by a guy who killed a dog in John Wick is Back!! a je to ultimátní nářez, který si prozatím vysloužil titul nejlepší film roku ( Šance na překonání má jen Mission Impossible 6, Sicario či Jurrasic World). Avengers bylo sice osudovější a temnější po druhém zhlédnutí jsem se však v první půlce lehce nudil, poněvadž vtipů a akce tam na ploše dvou a půl hodin není tolik. Kdežto Deadpool je nekompromisní jízda jak sviň od začátku do konce, kde černý,sarkastický, rasistický humor střídá zvráceně brutální akci, při které jsem měl scvrklé koule. Josh Brolin jako Cable dostává další medaili a doufám, že ten chlap bude dostávat už jen záporné role, popkulturních odkazů je zde všehovšudy podobně jako v Ready Player One, akce je brutálnější než v kdejakém exploitationu, humor je vtipnější než v kdejaké komedii ( Narážky na Xmeny, seskok z letadla, či baby legs TOP) a tempo filmu rychlejší než vlak TGV. Sám nevím, který jiný film by měl tolik žánrových ingrediencí zkombinovaných v sobě a to pro mě dělá pravý filmový nerd orgasm ( Naposled mě rozsekal podobně naladěný Kingsman). Lidé, kteří ocení spíše příběh před humorem,akcí a násilím až tak spokojení nebudou. Potitulková scéna patří vůbec k té nejlepší, kterou kdy Marvel měl. Celé kino tleskalo. PS: Domino je Lucky Pussy! 11/10. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Říká se že dvakrát do stejné řeky nevkročíš - ale neříkejte to Deadpoolovi, nebo vám s efektní otočkou usekne hlavu a načůrá vám do krku. On do stejné řeky s chutí skočil, plave v ní jako delfín, a jde mu to líp než kdy dřív. Plus Thanos je tu lepší Thanos než v Avengers, mínus bohyně Morena Baccarin už tu není nahá a ani nemá strap-on. 9/10 ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Na Deadpoolových (Ryan Reynolds) pistolích je napsáno: „Smile, wait for the flash.“ („Usměj se, počkej na záblesk“). (griph)
  • První teaser plakát vydaný v listopadu 2017, na kterém Deadpool (Ryan Reynolds) a zbytek party sdílí večeři na Den díkůvzdání, je parodií na obraz Normana Rockwella „Freedom From Want“, který byl v popkultuře několikrát satirizován, včetně obálky komiksu „Fantastická čtyřka: Vol. 1 (564)“. (griph)
  • Režisér David Leitch je označen jako „jeden z těch, co zabili psa Johnu Wickovi“. Stejnojmenný film byl jeho režijným debutem. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama