Reklama

Reklama

VOD (1)

El plánuje dokončit, co začala. Ostatní stupňují tlak na děsivou sílu, která drží Willa jako rukojmí. (Netflix)

Recenze (51)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá sezóna si zaslouží stejnou pozornost jako ta první. Tvůrčí tým nezklamal, herci mají mezi sebou ještě větší chemii než posledně. Celá mytologie okolo UD se krásně rozlostla a zejména vysvětliva věci z minulého roku. Přestože, stejně jako tomu bylo i u premiérové řady, to ke konci malinko škobrtalo, dá se dvojka hodnoti nadprůměrně. Výborná atmosféra, skvělý ansábl, kvalitní scénář a rozpoznatelný režisérský rukopis. Jasné doporučení pro každého, kdo dychtí po atraktivní podívané. Season 2 - 80% ()

poet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som ešte nepísal komentár pre nejaký diel serie ale toto zakončenie proste stalo zato...Vygradované na maximum a zostrihané tak že napätie sa dá krájať. Jednotlive sekvencie príbehu do seba perfetkne zapadajú. Dufferovci klobuk dole. Mna osobne (zrejme starnem) najviac potešila ta záverečná scéna školského večierku. Tých hercov si proste musíte oblúbiť. Eleven a Mike ale aj ostaní boli proste úžasní. Hned ako skončil tento diel tak som si musel pustiť Cyndi Lauper - Time after time aby som si vychutnal tu atmosféru opakovane ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, poslední díl byl "Bitchin". Vše do sebe krásmě zapadalo, mělo drive, mělo logiku, jen to zavření brány do "The Upside down" bylo moc rychle, leč vše co tomu předcházelo bylo dokonalé. A díky nevyřešenému nepříteli se otevírá možná zápletka pro třetí sérii v podobě The Mind Flayera... + Dufferové by si možná mohli přividělat i novým High school musical, závěr epizody nebyl špatný :) ... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa hlási k slovu jedna nesmrteľná hororová klasika, tentokrát sem nakukáva až zo sedemdesiatok a čo je dôležité, výborne to funguje. Finále je zhruba také, aké som si ho predstavoval a ako som aj očakával, že celá séria môže skončiť. Naopak epilóg je priam fantastický, najmä záverečný tanec jednej dvojice a ich dialóg. Áno, treba si s lakovaním vlasov ešte nejaký ten rok počkať a radšej si užívať detstvo plné fantázie a neuveriteľných dobrodružstiev. Vďaka Dufferovcom sme mali možnosť spolu s postavami tento nostalgický pocit zažiť aj my, spokojní diváci. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Will sa oddáva kúzlu exorcizmu. El je rozhodnutá zatvoriť portál za každú cenu. A chalani sa zas snažia prísť o život. Prevedenie: To vyháňanie nagrcanej tieňovej príšery z Willa nemalo chybu. Nástup El na scénu tiež famózny a celkovo sa na to teraz veľmi dobre pozerá. Pocity: Neviem či sa nebudem opakovať ale takto nijako si predstavujem zavŕšenie seriálovej série. Malo to všetko a priklincovalo to diváka do sedačky. Jednoducho super. 98% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)

Reklama

Reklama